Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Over thuis bij Elsalien

Voel u thuis bij Elsalien

Sinds 2008 begeleid ik mensen bij de aankoop of de verkoop van hun huis. Een belangrijk proces, het gaat vaak om – materieel gezien – uw meest kostbare bezit. Om mijn klanten optimaal te adviseren, zet ik de kennis in die ik heb opgedaan tijdens de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde en de intensieve studie behorend bij mijn beëdiging als NVM-makelaar. In de afgelopen 12 jaar heb ik veel ervaring opgedaan bij twee grote makelaarskantoren. Mijn passie voor het vak heeft geleid tot ‘thuis bij Elsalien makelaardij’. Met de ruimte om het net even anders te doen en de wil om dat extra stapje te zetten. Voor u.

NVM-makelaar

NVM staat voor kwaliteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Op funda.nl verzorg ik een uitgebreide presentatie en prominente positie van uw woning. Ook heb ik toegang tot het grootste zoekbestand van het aanbod in Nederland. Met mijn (actuele) vakkennis zit het wel goed; pas na een jarenlange studie mocht ik mezelf NVM-makelaar noemen. Bovendien is jaarlijkse bijscholing (hercertificering) verplicht. Als aangesloten makelaar moet ik me houden aan de NVM-erecode. Daarbij staat het belang van de klant voorop. Overal en altijd.

Met thuis bij Elsalien makelaardij
voelt u zich thuis in:

 • Noordwijk
 • Noordwijkerhout
 • Voorhout
 • Sassenheim
 • Lisse
 • Hillegom
 • De Zilk
 • Katwijk
 • Rijnsburg
 • Valkenburg
 • Leiden
 • Warmond
 • Oegstgeest
 • Leiderdorp
 • Zoeterwoude
 • Voorschoten

Nieuwsgierig? Ik kom graag bij u langs om mijn werkwijze toe te lichten.