skip to Main Content

Zo werkt Elsalien

Ik ben pas tevreden als u dat bent!
Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Daphne uit Voorhout 9 juli 2021 (verkoop)

Voor de verkoop van het huis, zijn we samen met Elselien eerst op zoek gegaan naar een nieuw huis. Daarna werd het toch tijd om mijn allereerste huis te verkopen. Dit is toch een hele stap. En hierin leeft Elselien heel erg in mee. Zelf zo dat ze tegen middernacht een bericht stuurt dat het huis verkocht is onder voorbehoud. Je wilt ook precies de juiste koper vinden die net zo veel plezier en liefde in het huis gaat vinden als ik zelf. En dit is dan ook gelukt, doordat Elselien dit ook uitstraalt in de video’s en de foto’s op funda die voor de verkoop werden genomen. Elselien bedankt

Bron: Facebook

Esther en Jeffrey uit Katwijk 2 juli 2021 (verkoop)

Elsalien is echt een top makelaar! Vanaf begin tot eind heeft ze ons goed begeleid bij de verkoop van ons appartement. De communicatie was helder en ze is altijd goed en makkelijk bereikbaar. Ze heeft een goede verkoopstrategie bedacht en was ook daarbij flexibel met de mogelijkheden. Echt een aanrader!

Bron: Funda.nl

Dave uit Oegstgeest 30 juni 2021 (verkoop)

Elsalien heeft ons fijn geholpen en geadviseerd bij de verkoop van onze woning. Ze is open en respectvol in haar communicatie, zowel naar ons als verkopers als naar de kijkers. Met een grote hoeveelheid geïnteresseerden heeft ze zoveel mogelijk mensen de kans geboden om even te kijken en uiteindelijk via een heel zuiver proces een goed bod voor ons weten te bemachtigen. Ik raad Elsalien zeker aan als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar!

Bron: Facebook

Dorien en John uit Noordwijk 29 juni 2021 (verkoop)

Na het succesvol aankopen van onze nieuwe woning door Elsalien, was het tijd voor de verkoop van de huidige woning. Ook dit heeft Elsalien zeer deskundig gedaan, zij gaf goed advies over het verkoopklaar maken van de woning en regelde alles wat erbij kwam kijken. Zij begeleidde de vele bezichtigingen vol enthousiasme. Ze is zeer goed telefonisch bereikbaar, ook buiten kantooruren en was zeer flexibel. Ze hield ons dagelijks op de hoogte. Als je op zoek bent naar een flexibele, integere makelaar met persoonlijke aandacht, dan is Elsalien de makelaar die je nodig hebt.

Bron: Funda.nl

Monica en Ralph uit Noordwijk 25 juni 2021 (verkoop)

We hebben het contact met Elsalien Makelaardij als heel prettig ervaren. Elsalien is hartelijk en integer. Ook konden we onze wensen aan haar voorleggen en heeft ze die meegenomen tijdens het verkoopproces van ons huis. We zijn erg blij met de uitkomst. Binnen een week was ons huis verkocht! Bedankt Elsalien

Bron: Facebook

Kirsten uit Leiden 19 juni 2021 (verkoop)

Mijn buurmeisje gaf de naam van Elsalien aan mij door. Zij had net een huis gekocht en was erg tevreden over haar als aankoopmakelaar. En ze heeft geen woord te veel gezegd! Na een eerste kennismaking was ik er al snel uit, Elsalien was de juiste persoon om mijn huis te verkopen. Met haar durfde ik deze grote sprong aan. Vanaf de eerste kennismaking was er een klik met haar en dat is bij de verkoop van je huis heel erg belangrijk. Zij is enthousiast en heel deskundig, ze is goed op de hoogte van de verkoopmarkt en bereidt haar zaakjes heel goed voor. Elsalien werkt samen met een prettige fotograaf, die prachtige foto’s en filmpjes heeft van mijn huis heeft gemaakt. Ze is heel goed bereikbaar zowel via e-mail als telefonisch, zelfs in het weekend! De bezichtigingen vond ik spannend, maar Elsalien heeft mij gerustgesteld. Elsalien is de juiste vakvrouw op de juiste plaats. Ik ben zeer tevreden over haar klantgerichte begeleiding tijdens de verkoop van mijn huis. Ik zou iedereen dan ook aanraden om haar als makelaar te nemen.

Bron: Funda.nl

Daphne uit Voorhout 17 juni 2021 (aankoop in Lisse)

In deze tijd is een huis kopen een hele opgave. Dit hebben we samen met Elsalien gedaan. Ze neemt echt de tijd voor je, houd in de gaten wanneer er weer een huis op de markt komt en ging elke bezichtiging met ons mee. Bij de biedingen gingen we samen kijken wat voor ons de beste prijs was. Helaas wel aantal keer overboden. Bij dit huis was Elsalien net zo blij als wij toen ons bod werd geaccepteerd. Elsalien werkt niet van 9 tot 17, ze is altijd te bereiken. Zelfs ‘s avonds en in het weekend. Dit maakt het contact is zeer persoonlijk. Dit wordt straks ook echt ons Thuis gekocht met hulp van Elsalien.

Bron: Funda.nl

Nick en Janneke uit Noordwijk 5 juni 2021 (aankoop)

We zijn enorm blij dat we Elsalien hebben ingeschakeld om ons te helpen zoeken en te helpen aankopen van ons nieuwe huis. De persoonlijke, laagdrempelige communicatie met Elsalien is ontzettend fijn. Ze werkt hard voor je, kan snel schakelen en staat klaar om je bij de hand te nemen door het hele proces. Van zoektocht tot het afronden van de koop heeft Elsalien ons heel goed geholpen.

Bron: Funda.nl

Christiaan uit Oegstgeest 25 mei 2021 (verkoop)

Het is nog al wat het appartement van je overleden moeder verkopen. Dan ga je op zoek naar een geschikte makelaar. Genoeg makelaars, maar welke past bij mij? Naast de bekende nog even op internet rond gekeken. En thuis bij Elsalien makelaardij gevonden. Toen ik Elsalien ontmoette voor het eerste gesprek had ik meteen een klik, die ik bij de andere makelaars miste. Voor mij was dat een belangrijke reden om voor haar te kiezen. En ook niet onbelangrijk met Elsalien is het prettig zaken te doen. Elsalien is persoonlijk en prettig in de omgang. Elsalien doet wat ze beloofd, heeft me goed begeleid en er was ruimte voor eigen inbreng. Ideaal één contactpersoon, Elsalien die alle kennis en vaardigheden in huis heeft. Na de styling, de fotografie, de presentatie in de media waren er al snel belangstellenden. Dit heeft geresulteerd in vele bezichtigingen met Elsalien. Nadat vele gegadigden een eindbod hadden gedaan is het hoogste bod, een mooi bedrag, geaccepteerd. Elsalien’s werk voor de verkoop van het appartement zit er bijna op en ik ben blij dat ik voor thuis bij Elsalien makelaardij heb gekozen!

Bron: Google

Dorien en John uit Voorhout 17 mei 2021 (aankoop)

Elsalien is een zeer deskundige makelaar die zich kenmerkt door haar flexibiliteit, open en positieve manier van communiceren en harde werken. Ze heeft ons succesvol geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact, ook via whatsapp en buiten de reguliere werktijden. Elsalien schroomt niet om net een stap harder te lopen of meer te doen, wat uiteindelijk tot een positief resultaat heeft geleid. Zij is (technisch) zeer kundig en keek kritisch met ons mee bij bezichtigingen. Wij zouden Elsalien, met haar tomeloze energie, aan iedereen aanraden!

Bron: Funda.nl

John, Sabine & Lucas uit Sassenheim 11 mei 2021 (verkoop)

Wauw, thuis bij Elsalien makelaardij raden wij bij iedereen aan. Haar motto ‘’Ik (ver)koop geen huis, maar een thuis’’ dat is zeker waar. Via, via gingen wij haar volgen via social media kanalen. Ze kwam langs voor een gesprek en waardebepaling. De klik was er meteen en wij wisten zeker dit komt goed met de verkoop van ons huis. We waren even bezig geweest om een geschikte (t)huis te vinden voor ons. Op een dag kwam deze voorbij en was het gelukt. Haar zakelijke scherpte en ons door dingen heen te laten kijken kwam goed over. Ze neemt de tijd en konden altijd bij haar terecht voor vragen. Daar kwam onze sneltrein aangereden voor de verkoop van ons appartement. Elsalien nam ons zo goed mee met de aankoop en verkoop van ons thuis. Wat zijn wij trots hoe ons appartement is overgekomen in het promofilmpje/ foto’s die er zijn gemaakt. Haar persoonlijke enthousiasme, heldere aanpak, met een vrouwelijke touch. Haar doel, een zeer tevreden klant. Wij kunnen niet uitdrukken hoe blij wij zijn met thuis bij Elsalien Makelaardij.

Bron: Funda.nl

Léon uit Oegstgeest 10 mei 2021 (aankoop in Rijnsburg)

Elsalien heeft mij begeleid bij het aankopen van mijn nieuwe woning. Na een aantal pogingen om een nieuw huis te bemachtigen toch besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen. Ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze, Elsalien gaat mee met de bezichtiging en kijkt op een andere en veel professionelere manier naar huizen dan ik zelf kon doen. Zo denkt ze mee over de toekomstige mogelijkheden van het huis en heeft ze een goed beeld van de mogelijke tekortkomingen aan het huis.

Elsalien reageert zeer proactief en doet er alles aan om het huis te kunnen kopen voor een zo eerlijk mogelijke prijs. Tevens geeft ze zeer bruikbare tips over de invullingen van het voorbehoud. Dit heeft erin geresulteerd dat ik het eerste huis waar Elsalien mij begeleid heeft heb kunnen kopen, dit terwijl ik niet eens het hoogste bod had! De aankoopbegeleiding van Elsalien is zeer waardevol en kan ik elke huizenzoeker van harte aanbevelen!

Bron: Funda.nl

Mevrouw Van der Marel uit Katwijk 1 mei 2021 (verkoop)

Een verkoop met dubbele emotie… Daar stonden we dan.. als kersverse erfgenaam. Hoe nu toch verder? Elsalien heeft ons geweldig bijgestaan bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Met haar deskundigheid heeft zij ons heel zorgvuldig door alle perikelen heen geleid. Haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid in onze bijzondere situatie heeft ons uiteindelijk een heel goed gevoel gegeven van de verkoop van de woning. Een verkoop met een lach en een traan. Dank je wel “Thuis bij Elsalien Makelaardij”

Bron: Funda.nl

Léon uit Oegstgeest 26 april 2021 (verkoop)

Elsalien is zeer kundig, denkt met je mee en ondersteunt je bij het hele proces bij de verkoop van een woning. Elsalien gaat voor de persoonlijke aanpak en ik heb dat als zeer prettig ervaren. Zo komt Elsalien altijd persoonlijk langs om dingen te bespreken, tevens is ze altijd bereikbaar in het weekend. Elsalien beschikt over een hoge kennis van de huizenmarkt en maakt, samen met de verkoper, een verkoopstrategie. Ook vind ik dat ze voor de koper, ondanks dat dit geen klant van haar is, zeer toegankelijk is en deze een goed gevoel geeft. Kortom, zoek je een professionele, vriendelijke en vakbekwame makelaar welke de persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan kan ik Welkom bij Elsalien zeker aanbevelen!

Bron: Funda.nl

Mevrouw Bijvoets uit Noordwijkerhout 22 april 2021 (verkoop)

Niets anders dan lof hoe Elsalien ons begeleid heeft bij de verkoop van onze woning. Wat een betrokkenheid en enthousiasme! En wat voelde het, gelijk van het begin af aan, vertrouwd. Bij de bezichtigingen hield ze ons super op de hoogte. Ook was ze bijna 24/7 bereikbaar voor al onze vragen. Dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten, dus we hebben geen ervaring met andere makelaars, maar we kunnen ons niet voorstellen dat andere makelaars het beter doen dan Elsalien. Ook heeft Elsalien ons heel goed op weg geholpen bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning. Voor ons was Elsalien ‘Best Choice”. Mochten we ooit nog een huis willen verkopen, dan komen we zeker bij Elsalien terug.

Bron: Funda.nl

Familie Kologranic uit Rijnsburg
20 april 2021 (aankoop)

Elsalien heeft ons geholpen met de verkoop van ons appartement, wat snel verkocht was. En wat zijn we toch weer superblij met haar! Zonder haar, hadden we ons nieuwe thuis niet eens kunnen bezichtigen. We kwamen er niet doorheen door de vele aanmeldingen. Maar Elsalien, zij regelt het wel even. We zagen zoveel potentie in het huis. En besloten er voor te gaan. Elsalien heeft de onderhandelingen gedaan, en de communicatie naar ons toe was zowel bij verkoop als aankoop vlot, duidelijk en eerlijk. Na 2 dagen belde Elsalien. Het was gelukt! Ongelooflijk! Elsalien is een echte leuke, enthousiaste vrouw die ervoor gaat. Bedankt lieve thuis bij Elsalien!

Bron: Funda.nl

Dave en Eefje uit Nieuw-Vennep
8 april 2021 (aankoop)

Elsalien heeft ons geholpen bij de aankoop van ons huis in Nieuw- Vennep. Wij vinden haar vriendelijk, enthousiast, deskundig, kritisch in de goede zin van het woord, ze denkt met je mee en is goed bereikbaar voor vragen. Ze is een makelaar die wij zeker zouden aanraden.

Bron: Google

Familie Ravensbergen uit Rijnsburg
8 april 2021 (verkoop)

Wij hebben Elsalien ontmoet via onze buren. Zij hadden hun flat te koop gezet en wij zouden dat ook heel snel doen. Ik ben op funda gaan kijken hoe zij het had gedaan. Ik was zo onder de indruk van de video die ze gemaakt had. Heel professioneel maar ook heel gezellig. Klink misschien raar maar zo voelde ik dat. Dus heb het mijn man ook laten zien. En wij waren beiden onder de indruk. We hebben meteen contact met haar gezocht en dat ging heel plezierig.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordwijk
7 april 2021 (aankoop)

Elsalien did a great job. She found the perfect apartment for us and guided us trough the whole process of finding an apartment, negotiations, check of all important documents up to the handover of the apartment. Full service for a good price. We highly recommend her.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Nieuw-Vennep
01 april 2021 (aankoop)

Broker was very helpful and I would recommend to anyone. I am new in the Netherlands and the broker make is easy to get and buy this house. Communication was good and I got assisted in English. Frequent updates No hassle broker signup without up front payment.

Bron: Funda.nl

Familie Wisse uit Rijnsburg
26 maart 2021 (verkoop)

Het (ver)kopen van je huis… er komt heel veel bij kijken. Een goede makelaar is dan onmisbaar! We kunnen u ´Thuis bij Elsalien´ van harte aanbevelen! Na het eerste telefoontje kon dezelfde middag al een gesprek en een waardebepaling van ons huis geregeld worden. Na dit eerste contact twijfelden we geen moment om Elsalien als onze verkoopmakelaar te vragen. Heel fijn dat er de tijd voor werd genomen om al onze vragen te beantwoorden en dat we vervolgens heel veel denk- en regelwerk uit handen konden geven… Wat opvalt aan de werkwijze van Elsalien is haar enthousiasme, persoonlijke aanpak, vakkundigheid, transparante, overzichtelijke en snelle! werkwijze, goede bereikbaarheid, eerlijkheid en flexibiliteit!

We waren verbaasd hoe snel alles in gang gezet kon worden! Er werd gezorgd voor een complete presentatie van bijzondere kwaliteit, die een reëel beeld gaf van onze woning. Tijdens de dagen waarop de bezichtigingen plaatsvonden, werden we op afstand van het hele proces op de hoogte gehouden, erg leuk! Aan het eind van elke dag een altijd even enthousiast telefoontje om de bezichtigingen te evalueren. Zoekt u een makelaar die niet alleen zakelijk deskundig en vaardig is, maar ook oog heeft voor het gevoelsaspect dat meespeelt bij de verkoop van uw (t)huis? Twijfel niet, bel ‘Thuis bij Elsalien’!

Bron: Funda.nl

Familie Kologranic uit Rijnsburg
19 maart 2021 (verkoop)

Elsalien, wat een lieve, leuke enthousiaste makelaar is zij! Wij hadden gelijk een klik met haar bij ons 1ste gesprek. Dus de keus voor ons was zo gemaakt. Zij wordt onze verkoopmakelaar! Altijd goed bereikbaar en staat voor je klaar als je haar nodig hebt. Door haar vakkundigheid en vriendelijkheid wisten we al één ding ook zeker. Zij word ook onze aankoopmakelaar. Ook daar hebben wij alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Bron: Funda.nl

Paul R. uit Valkenburg
19 maart 2021 (aankoop)

Elsalien is een leuke, vlotte meid die weet waar ze het over heeft. Ze communiceert duidelijk en helder en kent de markt. Ben blij dat ik via haar mijn starterwoning heb gekregen. Zonder haar was dat echt niet gelukt. Thx Elsalien voor een fijne samenwerking, en een goede begeleiding. Groeten Paul R.

Bron: Funda.nl

Familie Hogewoning uit Rijnsburg
3 maart 2021 (verkoop)

Elsalien heeft ons geholpen met het verkopen van ons huis, en het aankopen van ons nieuwe huis. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren. Elsalien luistert, is deskundig en staat altijd voor je klaar. Wij raden haar dus zeker aan.

Bron: Funda.nl

De heer Baksteen uit Noordwijk
9 februari 2021 (verkoop)

Elsalien is communicatief sterk, weet precies hoe een woning gepresenteerd moet worden. Verkoop was daarom ook snel, succesvol en zonder hoofdpijn geregeld.
Ik kan Elsalien zeker aanbevelen!!!

Bron: Funda.nl

Familie De goede in Nieuw-Vennep
12 februari 2021 (aankoop)

Elsalien is zeer vriendelijk en enthousiast. Communicatie verloopt snel en prettig. Heeft oog voor detail bij huisinspectie en gaf zeer bruikbare adviezen/inzichten. Heeft ons tevens zeer goed geadviseerd tijdens de onderhandelingen. Kortom zeer tevreden!!

Bron: Funda.nl

Nadine uit Noordwijkerhout
9 februari 2021 (verkoop)

Hele fijne en vooral snelle service. Een echt ‘thuis’ gevoel. Geen omkijken naar en alles is heel soepel verlopen. Een makelaar met gevoel wat ik persoonlijk als zeer prettig heb ervaren. Verkocht op een iets andere manier dan gebruikelijk aan de juiste koper.

Bron: Funda.nl

Familie van der Bent uit Rijnsburg
8 februari 2021 (verkoop)

Elsalien heeft ons meegenomen door het hele proces op een hele fijne manier. Daarbij heeft ze zo enorm veel voor ons gedaan! Zoveel bezichtigingen stonden gepland in 14 dagen. En dat met het in acht nemen van de corona maatregelen, is een hele prestatie van haar geweest. Wij kunnen niet anders dan een dikke 10 geven. En naast het hele zakelijke gebeuren, staat ze ook klaar voor de persoonlijke kant bij het verkopen van een huis en het persoonlijke contact dat ze met haar klanten heeft.

Bron: Funda.nl

Familie Hogewoning uit Rijnsburg
5 februari 2021 (aankoop)

Wij kunnen niet anders dan Elsalien met een dikke 10 beoordelen. Elsalien luistert, kun je alles vragen, is altijd bereikbaar en deskundig! Wij hebben de samenwerking met Elsalien als heel erg fijn ervaren. We bevelen Elsalien dan ook van harte aan. Topper!

Bron: Funda.nl

Fred & Crissy uit Wassenaar
24 januari 2021 (verkoop)

Thuis bij Elsalien is Thuis zijn! Een energieke dame die van wanten weet, die tevens je “buddy” is om de bijbehorende administratieve zaken in goede banen te leiden. Ze is zowel per mail, app en telefoon goed bereikbaar. De foto’s en video van ons huis zijn top gedaan, Chapeau. Wij bevelen Thuis bij Elsalien aan omdat hele proces niet stressvol aanvoelt, mede door Elsalien’s (makelaars) professionaliteit.

Bron: Funda.nl

Mevrouw In ‘t Veld uit Oegstgeest
19 december 2020 (verkoop)

Persoonlijke aanpak, past zich aan aan onze wensen en altijd bereikbaar! Hebben een prettige samenwerking gehad!

Bron: Funda.nl

Mevrouw Van der Krogt uit Sassenheim
8 december 2020 (verkoop)

Via via kwam ik op de site terecht van Elsalien en dit sprak me erg aan. Na het 1e kennismakingsgesprek, voelde dit ook direct goed. Hoe spannend ik het ook vond mijn appartement in de verkoop te zetten, heeft Elsalien mij hier heel fijn bij geholpen. Haar vakkundigheid, communicatie, bereikbaarheid, vriendelijkheid, enthousiasme en persoonlijke aanpak gaven mij een heel vertrouwd gevoel. Een absolute aanrader!

Bron: Funda.nl

Verkoop Huis Noordwijk

Mevrouw Kaathoven uit Noordwijk
20 november 2020 (verkoop)

Thuis bij Elsalien is de makelaar als je gaat voor kwaliteit, vakkundigheid en eerlijkheid. Heel veel mooie woorden en deze heeft ze allemaal verdiend. Ze was de makelaar van het nieuwe huis dat we hebben gekocht. Vanaf het eerste moment hadden we een klik. We wilden ook dat zij ons huidige huis zou verkopen. Elsalien legt alles goed uit, is vakkundig, communicatief sterk, is open en warm. Ze wekt vertrouwen op bij zowel de potentiële kopers als de verkopers. Geen moment spijt gehad van de keuze voor deze makelaar. Binnen twee weken was ons huis verkocht tegen een mooie prijs. We bevelen thuis bij Elsalien makelaardij zeker aan.

Bron: Funda.nl

Verkoop Vreewijkstraat Leiden

De heer Meijer uit Leiden
16 november 2020 (verkoop)

Voorkomend en representatief. Snel en duidelijk in de communicatie. Denkt mee en is oplossingsgericht. Er was vertrouwen in haar advies. Altijd snel bereikbaar per telefoon of WhatsApp. Werkt als zelfstandige met een goed netwerk in de regio. We hebben een zeer concurrerende prijs betaald voor goede service zonder de opsmuk van sommige grotere kantoren.

Bron: Funda.nl

Huis Aangekocht Voorhout

De heer Zonneveld uit Voorhout
12 november 2020 (aankoop)

Van begin tot het einde van het aankoop proces is de service top, waar vind jij dat nog in dezer dagen, bij Thuis bij Elsalien. TOP.

Bron: Funda.nl

Aankoop Rijnsburg

Familie Van der Bent uit Rijnsburg
03 november 2020 (aankoop)

Elsalien heeft ons super geholpen bij de aankoop van ons huis, zou d’r zeker aanbevelen.
Snel duidelijk en meedenkend kortom gewoon super.

Bron: Funda.nl

Aankoop Leiden

Mevrouw Kikkert uit Leiden
29 oktober 2020 (aankoop)

Elsalien heeft me geweldig geholpen in de strijd een huis te bemachtigen. Ze bleef koel en overtuigd dat het zou lukken zelfs al grepen we drie keer mis. Communicatie was intensief en perfect, echt heel erg prettig. Ik ben heel blij met het resultaat!!

Bron: Funda.nl

Verkoop Noordwijk

Conny en Rik uit Noordwijk
02 oktober 2020 (verkoop)

Elsalien is een vakkundig en enthousiaste makelaar maar ook een heel fijn mens!
Ze is altijd bereikbaar en neemt de tijd om alles met je door te nemen,
haar persoonlijke aanpak heeft ons zeer aangesproken.
Wij hebben dan ook geen moment spijt gehad van onze keuze!
Bij Elsalien voel je je echt thuis , dus zeker een aanrader!

Bron: Funda.nl

Prins Bernhardlaan Katwijk

De heer De Best uit Katwijk
01 oktober 2020 (verkoop)

Hele goede makelaar die heel veel voor je doet en alle tijd er voor neemt en heel vertrouwd voelt na het eerste gesprek.
En een goede fotografe en styliste inschakeld.
Niks is te gek en ze neemt gerust wat papierwerk van je over.
Houd je goed op de hoogte betreft stand van zaken met kijkers bijvoorbeeld.
Ik zeg doen! 👍

Bron: Funda.nl

Verkoop Sassenheim

Ferdy en Leigh uit Sassenheim
22 september 2020 (verkoop)

Thuis bij Elsalien heeft ons geholpen met de verkoop van ons huidige huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Deskundig maar toch ook heel persoonlijk heeft zij alles ons uit handen genomen en een super verkoop gedaan! Mochten we ooit weer verhuizen, kiezen we zeker weer voor Elsalien!

Wat heeft Elsalien ons fijn geholpen met de verkoop van ons huis! Na iedere bezichtiging even contact met haar gehad. Zo kregen we een goede indruk wat de potentiële kopers van ons huis vonden.
Wij raden Elsalien aan iedereen aan. Of het nou om de verkoop of aankoop gaat, bij Elsalien zit je goed!

Bron: Funda.nl

Wilhelminalaan_2_Sassenheim

De heer Pool en mevrouw Kikkert uit Sassenheim
11 september 2020 (verkoop)

Bijzonder klantgerichte ondersteuning in verkooptraject. Prettige afhandeling van allerlei bijkomende zaken zoals verkoopklaar maken van woning.

Het klikte meteen met Elsalien, en ze heeft het fantastisch gedaan. Ze stond altijd voor ons klaar, ook ‘s avonds en in het weekend als het moest, en zelfs als het niet zo dringend was. Ze heeft alles prima geregeld en ons deskundig en zeer prettig begeleid bij de verkoop van ons huis!

Bron: Funda.nl

Aankoop Sassenheim

Familie Smeltink uit Sassenheim
 10 september 2020 (aankoop)

Met Elsalien al eerder huizen bekeken en een gesprek gehad over de verkoop van ons huis, heel persoonlijk en warm. Ze neemt echt de tijd voor haar klanten en is altijd bereikbaar. Omdat ze alleen werkt weet ze overal zelf van! Thuis bij Elsalien is echt een aanrader.

Bron: Funda.nl

Aankoop Rijnsburg

De heer Peters uit Rijnsburg
09 september 2020 (aankoop)

Elsalien is een vakkundig makelaar en een fijn mens. Natuurlijk beheerst zij de verschillende aspecten van het vak en neemt ze echt de tijd om alles met je door te nemen. Ook gedurende het biedingenproces heeft zij ons perfect begeleid en konden we het winnende bod uitbrengen. Haar persoonlijke aanpak en inzet heeft ons zeer aangesproken. Wij zouden haar zeker aanbevelen!

Bron: Funda.nl

Stijntjesduinstraat

Yvonne uit Noordwijk
08 september 2020 (verkoop)

Elsalien is een deskundige makelaar die met je meedenkt. Ze is erg toegankelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Vanwege de prettige samenwerking hebben wij haar nu ook ingeschakeld als onze aankoopmakelaar.

Bron: Funda.nl

Aankoop Noordwijkerhout

Mevrouw de Vries uit Noordwijkerhout
27 augustus 2020 (aankoop)

Wij wilden graag ons eerste huis kopen in Noordwijk of Noordwijkerhout. Bij één van de eerste bezichtigingen was Elsalien de verkoopmakelaar en naar aanleiding van het direct zeer prettige contact besloten wij om haar hulp te vragen bij de aankoop van ons huis. Ze heeft ontzettend veel voor ons gedaan en daarbij continu onze wensen en belangen in acht genomen. Ze was zeer bereikbaar en stond altijd voor ons klaar, dat was erg prettig omdat er veel op ons af kwam. Ze is realistisch met afwegingen en is zeer goed op de hoogte van de marktwaarde en staat van een huis. Uiteindelijk hebben we dankzij haar ons droomplekje kunnen kopen! Wij raden haar ten zeerste aan!

Bron: Funda.nl

Aankoop_Rijnsburg

Dhr. Merckx uit Rijnsburg
21 augustus 2020 (aankoop)

Heel blij dat we Elsalien ontmoetten! Mijn vriendin en ik zochten al een tijdje naar een huis, maar we visten steeds achter het net. Toen we beslisten om Elsalien in te schakelen ging alles heel snel. Ze vond meteen ons droomhuis en onderhandelde doelgericht, waardoor we al bij de eerste poging eigenaar werden van onze nieuwe thuis.

Bron: Funda.nl

Aankoop Leiden

Maxime uit Leiden
21 augustus 2020 (aankoop)

Ongelofelijk blij met mijn eerste koophuis! Een meid alleen een woning kopen in deze tijd is nogal wat, en dat dankzij Elsalien! Ik ken Elsalien al langere tijd, zo meiden onder elkaar geeft toch echt een goed gevoel. Wij begrijpen elkaar. Zij wist waar ik naar opzoek was, wat mijn voorkeuren waren en hoe ik erin sta. Ik ben blij met Elsalien als aankoopmakelaar en zou haar ook zeker aanbevelen! Vriendelijk, accuraat, weet veel van de woningmarkt af in Leiden en omgeving, kent veel mensen en verstaat echt haar vak! Dankzij Elsalien haar kennis en ervaring is het ook mij gelukt om mijn eerste huis te kopen. Ik raad iedereen aan om via Elsalien te kopen of te verkopen.

Bron: Funda.nl

Goudenregenstraat 46 Noordwijk

Anoniem uit Noordwijk
19 augustus 2020 (verkoop)

Zeer prettige samenwerking gehad met Elsalien. Elsalien was de verkoopmakelaar van de woning die wij hebben aangekocht en wij hebben vervolgens besloten om haar ook als verkoopmakelaar van onze eigen woning in te schakelen. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Korte lijntjes en altijd goed bereikbaar. Aanrader!

Bron: Funda.nl

Aankoop Nieuw-Vennep

Anouk en Andy – Nieuw-Vennep
10 augustus 2020 (aankoop)

Yes zo blij met ons eerste koophuis! We waren op slag verliefd en zonder Elsalien was dit niet gelukt. Vanaf de eerste ontmoeting is ze de zoektocht echt samen met ons aangegaan, je bent geen nummertje. Ze luisterde naar onze wensen en bekeek samen de mogelijkheden. Was altijd betrokken en bereikbaar voor vragen. Dankzij Elsalien haar kennis en ervaring is het ons gelukt ons eerste huis te kopen. We raden Elsalien aan iedereen aan want ze heeft echt hart voor haar werk!

Bron: Funda.nl

Noordbuurtseweg 19 Zoeterwoude-Dorp

Mevrouw Abelman uit Zoeterwoude-Dorp
31 juli 2020 (verkoop)

Elsalien is een enthousiaste makelaar met passie voor haar vak, 24/7 bereikbaar en zeer deskundig. Zij is een verademing tussen alle gladde verkopers en staat achter haar verhaal. De drempel voor kopers richting Elsalien is ook laag en dit heeft bij ons tot een snelle en goede verkoop geleid waarin de koper en verkoper beide zeer tevreden zijn met het resultaat.

Bron: Funda.nl

Ambachstgeest 15, Noordwijk

De heer Klinkhamer uit Noordwijk
25 juli 2020 (verkoop)

Elsalien Bekkering is recent voor zich zelf begonnen als makelaar. Daarbij combineert ze de persoonlijke aandacht en snelle responsetijd met de ervaring en expertise die ze heeft opgedaan bij grotere makelaardijen. Een perfecte combinatie resulterend in een goed verkoopproces; mijn huis is snel verkocht, zeker gezien het segment van de markt waarin het zich bevindt. Ik kan Thuis bij Elsalien zeker aanraden.

Bron: Funda.nl

Obliehoren Noordwijk Verkocht

Johan en Marijke uit Noordwijk (aankoop)

Wij zijn heel blij met Elsalien.
Er was zeer goede communicatie over de gang van en stand van zaken.
Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Bron: Funda.nl

Huis In Hillegom Verkocht

Anoniem uit Hillegom (aankoop)

Lieve Elsalien,
Dat ging sneller dan we hadden durven dromen. We zijn blij dat we jou ontmoet hebben. In de wereld van makelaars met stijve jasjes en norse blikken die we tot dan toe kende, ben jij een parel. Dank je wel voor je kennis, toewijding en daadkracht. Door jouw inzicht en creatieve bod hebben wij ons droomhuis gekregen.

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Parallelboulevard Noordwijk

Jeanne en Dick uit Noordwijk (verkoop)

Elsalien is een zeer vakkundige makelaar. Ze verstaat het makelaarsvak als de beste: werkt met goede fotografen, kent de markt en pakt alle kansen.

Ze is toegewijd en betrokken bij haar klanten tot en met de overdracht. Wat voelden wij ons ‘thuis bij Elsalien’.

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Dompad Noordwijk

Richard & Sandra uit Noordwijk (verkoop)

Professioneel en Enthousiasme dat zijn wel twee belangrijke kernwoorden voor de service van thuis bij Elsalien makelaardij. Elsalien is super betrokken en bereikbaar. Ze wist onze wensen goed in te schatten en bleef ons voortdurend informeren. En wat bijzonder binnen twee weken, na verschillende bezichtigingen en biedingen was ons huis verkocht.
Zoek je een makelaar die echt betrokken en enthousiast is, dan is Elsalien zeker de makelaar die je zoekt.
Bedankt Elsalien!

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Rijnsburg

Jan en Eline Valk uit Rijnsburg (verkoop)

Wij hadden Elsalien ingeschakeld als verkoopmakelaar voor ons huis. Al voor de start van de verkoop dacht Elsalien goed mee en kwam met verschillende opties en voorstellen. Ze is goed bereikbaar en geen vraag is te gek! Voor aanvang van de verkoop regelde ze een promotiepakket waarbij een leuk filmpje werd gemaakt. Het huis kwam heel reeel op beeld en de foto’s waren super mooi en professioneel genomen. De verkoop van ons huis ging uiteindelijk als een trein! Elsalien heeft heel veel bezichtigingen gehad en deed deze elke keer met evenveel passie en enthousiasme. Ze hield ons in de tussentijd op de hoogte van alles! Binnen een week hadden we al biedingen liggen en een akkoord met de kopers. Uiteindelijk is ons huis verkocht onder voorwaarden waar we van te voren alleen van konden dromen. Elsalien heeft alle mensen die helaas mis hadden gegrepen nog keurig nagebeld en heeft alles super netjes afgehandeld. De hele verkoop werd voor ons geregeld!! Het enige wat wij hebben gedaan is het huis opruimen en onze wensen doorgeven! Elsalien super bedankt!

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Calla Voorhout

Simone uit Voorhout (verkoop)

Wij kregen van een kennis de tip om ons huis te laten verkopen door Elsalien. Na een eerste gesprek waren we meteen enorm enthousiast over haar manier van verkopen. Alles wat ze heeft beloofd, heeft ze zeker ook waargemaakt. Na elke bezichtiging heeft ze ons direct gebeld en ons goed op de hoogte gehouden. Tijdens de onderhandeling heeft ze ons ook goed raad gegeven. Wat wij eigenlijk nog het meeste prettig vonden, was haar eerlijkheid. Wij raden andere zeker aan om in gesprek te gaan met Elsalien.

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Roelofarendsveen

Nico en Ria uit Roelofarendsveen (aankoop)

Hartelijk bedankt voor de je professionele bijstand bij de aankoop van ons appartement. Zonder jouw hulp had het voor ons een erg zware overgang geworden. Met veel energie en overleg heb jij zaken geregeld waar wij niet aan zouden denken. Ook tips en adviezen van jouw kant hebben wij ter harte genomen. Nogmaals bedankt! Hartelijke groeten van Nico en Ria.

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Oegstgeest

Mevrouw Koelewijn uit Oegstgeest (verkoop)

Elsalien is echt geweldig! Ze neemt de tijd, begeleid je en zorgt dat alles tot in de puntjes wordt verzorgt en geregeld zodat je er zelf geen zorgen maar plezier aan beleefd! Wij raden haar zeker aan! De beoordeling is dan ook een dikke verdiende 10!

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Zandvoortsestraat Noordwijk

Familie Boot uit Noordwijk (verkoop en aankoop)

Elsalien heeft ons geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons eigen huis, beide trajecten waren voor ons echt een verademing. We hadden echt geen idee waar we moesten beginnen maar Elsalien heeft ons stap voor stap meegenomen in het hele traject. Ze heeft een bepaalde rust over zich waardoor je echt het gevoel hebt dat het goed komt, en dat komt het ook. Waar wij twijfelde, dacht zij mee en kwam ze met goede suggesties. Geen ingewikkelde taal maar alles duidelijk uitgelegd, en als het moest zelf 2 keer. Elsalien verkoopt echt een thuis en wij raden haar dan ook zeker aan!

Bron: Funda.nl

Nieuwsgierig? Ik kom graag bij u langs om mijn werkwijze toe te lichten.