Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Reviews

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Mr and Mrs. Paradeisanos-Fernandes in Leiderdorp 26-03-2024

We were searching for a house for a long time. We received recommendation for Elsalien and we were not let down. Elsalien was able to provide us all the info we needed along with very good proposals. Additionally, she helped us have a good assessment of the house and shared her connections to help us make the right deal.

Bron: E-mail

Fam. Van Duijn uit Katwijk 24 april 2024 (verkoop)

We zijn heel tevreden zowel bij de aankoop van ons huis als bij de verkoop.
Eerlijk en vriendelijk.
Behulpzaam.
Goed te bereiken.

Bron: Funda.nl

De heer De Kluiver uit Noordwijk 23 april 2024 (verkoop)

De makelaar Elsalien was van begin af aan erg betrokken. Ze heeft het gehele proces erg goed begeleid. Zeker in ons geval met een sterfte kan je geen extra rompslomp erbij hebben, als de makelaar dan veel zorgen en handelingen uit handen neemt is dit zeer waardevol.

Bron: Funda.nl

Titia Noordwijkerhout 23 april 2024 (verkoop)

Zeer professioneel en tegelijk warm en betrokken: de dienstverlening van Elsalien heeft mij veel werk uit handen genomen en ik kon erop vertrouwen dat aan alles was gedacht door haar. Beter kon ik niet wensen, Elsalien krijgt van mij een tien!

Bron: Google

Tim en Tirza in Sassenheim 22 april 2024 (aankoop)

Super makelaar! Deskundig, altijd bereikbaar, snel schakelen en prettig in de omgang. Echt een aanrader!

Bron: Funda.nl

Mevrouw Krul uit Noordwijk 29 maart 2024 (aankoop)

Naast een grote mate van deskundigheid beschikt Elsalien ook over een groot empatisch vermogen. Op adequate wijze hield zij steeds de vinger aan de pols.
Ik vond het ook uiterst plezierig dat zij over alle acties steeds een terugkoppeling gaf.

Bron: Funda.nl

Martijn en Else uit Noordwijk 23 maart 2024 (verkoop)

Elsalien is een hele prettige makelaar, fijn in de omgang, geeft duidelijk advies, overlegt alle stappen, is altijd bereikbaar, is bescheiden en oprecht enthousiast. Wij bevelen haar zeker aan!

Bron: Funda.nl

Didier en Paulien in Noordwijk 22 maart 2024 (aankoop)

Door Elsalien ons droomhuis gekocht!

Voor een zeer populair huis nam ik contact op met Elsalien voor ondersteuning bij de aankoop. Ondanks dat ze drie dagen later op vakantie ging, nam ze de klus aan en beet ze zich direct met veel enthousiasme vast. Vakkundige begeleiding bij de bezichtiging door inhoudelijke bouwkundige kennis, grondige analyse ter onderbouwing van het bied-advies, strategisch ingesteld tijdens het biedproces en een glasheldere communicatie, ook tijdens haar vakantie, leidde tot de aankoop van ons huis!

Wij zijn ontzettend blij en geloven echt dat dit zonder haar niet was gelukt.

Bron: Funda.nl

Gert Wim uit Katwijk 20 maart 2024 (verkoop)

Elsalien heeft mij begeleid bij de verkoop van mijn woning in Katwijk aan Zee. Ondanks dat ik aan de andere kant van het land woon, was het contact direct heel erg goed, oa via telefoon, WhatsApp en e-Mail. Heel fijn!
De verkoop is snel en goed verlopen. Na iedere kijkdag ontving ik na afloop van de bezoeken een duidelijke update en ook administratief verliep het verkoopproces heel soepel.
Elsalien kan ik als makelaar van harte aanbevelen. Professioneel, persoonlijk, accuraat en snel.

Bron: Funda.nl

Bas en Esmee uit Katwijk 15 maart 2024 (verkoop)

Zeer prettige samenwerking. Communicatie was altijd snel en makkelijk. Daarnaast heeft Elsalien een goed netwerk van onafhankelijke professionals die ons geholpen hebben met het regelen van financiën, fotos, keuringen etc. Zeker een aanrader!

Bron: Funda.nl

Lydia en Ruth uit Katwijk 6 februari 2024 (aankoop)

Op zoek naar een geschikte makelaar? Zoek niet verder maar neem contact met haar op! Met Elsalien aan onze zijde, hadden wij als kopers namelijk een makelaar naast ons met passie voor haar vak, gedurende de hele periode dat zij betrokken is. Elsalien maakt alles waar wat zij op haar website schrijft over haar aanpak als makelaar. Wat een vakvrouw! Elsalien heeft veel kennis en kunde en hield korte lijnen in haar communicatie naar ons als kopers. Dit gaf ons heel veel vertrouwen in het hele proces van begin tot eind. In deze tijd van krapte op de woningmarkt is iedere bezichtiging en iedere biedingsprocedure een spannende tijd. Het is een tijd van afstemmen met elkaar, duimen voor een goed resultaat en vertrouwen houden. Elsalien helpt je er met haar betrokkenheid doorheen en communiceert open en transparant over de gang van zaken en te nemen stappen. Daarnaast zorgt Elsalien met haar humor en haar ontspanning voor een hele fijne warme samenwerking. Tenslotte is Elsalien een topvrouw in het hebben van een scherpe blik, adviseren en schakelen op essentiële momenten. Lieve Elsalien, onze dank is groot. We zijn heel blij dat je de afgelopen tijd met ons wilde samenwerken en kijken uit naar het moment van sleuteloverdracht.
Lieve groet, Lydia en Ruth

Bron: Funda.nl

Jeta uit Leiderdorp 12 februari 2024 (verkoop)

Elsalien, Geen dag spijt van onze keuze. Elk woord ben je nagekomen ,dag en nacht bereikbaar. Wat een ontzettend fijn mens ben je ! Vertrouwen en Eerlijk en 1 op 1 persoonlijk contact. Zoals er staat Je verkoopt geen huis maar een Thuis en dat is zeker waar. Bedankt voor al je geduld en vertrouwen in ons. Ik zou het iedereen aanraden.

Bron: Funda.nl