Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Reviews

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Dorien en Sem Valkenburg 23 december 2023 (aankoop)

Elsalien heeft een persoonlijke aanpak, waardoor het (stressvolle) proces van een huis zoeken en kopen een stuk leuker wordt. Ze gaf informatie zodat wij een goede afweging konden maken en steunde ons in de keuzes die wij maakten. Overal is Elsalien een fijne makelaar, zeker aan te raden!

Mevrouw Scherpenisse uit Noordwijk 11 december 2023 (verkoop)

Het contact verliep goed, prettig en snel. Ze reageert snel op berichten. Haar advies over de verkoopprijs is gebaseerd op vergelijkbare woningen die verkocht zijn uit het recente verleden, en kennis van de markt. Daarmee is een goede verkoopprijs afgesproken. Ons huis was door de goede begeleiding en advies binnen een week verkocht. Echt een aanrader.

Mevrouw De Bruijn-Smits uit Katwijk 8 december 2023 (aankoop en verkoop)

Het contact met deze makelaar is heel fijn verlopen. Ook in de avonduren en in het weekend reageert zij op apps en mails. Zij verkoopt geen (makelaars) praatjes en daar ben ik het meest blij mee😊. Zij luistert en is eerlijk in het geven van advies.

Ina en Anton uit Noordwijk 20 november 2023 (verkoop)

Elsalien is heel vakbekwaam en professioneel. Als persoon heel vriendelijk en oprecht betrokken. Een aanrader om in de arm te nemen als je een huis wilt kopen of verkopen!

Cyrilla en Erik uit Voorhout 18 november 2023 (verkoop)

Elsalien is een betrokken en professionele makelaar. Ze houdt zich aan alle afspraken en gaat zeer kundig en vlot te werk.

Thérèse uit Katwijk 3 november 2023 (verkoop)

👌👌 makelaar! Wij zochten een makelaar met twee voeten in de klei. Nou,dan ben je bij Elsalien aan het goede adres. Altijd bereikbaar, met passie voor haar vak gaat ze voor je wens. Vriendelijke en thuis in de woningmarkt heeft zij de juiste mix. Waar wij heel tevreden over zijn.

Anouk en Andy uit Nieuw-Vennep 1 november 2023 (verkoop)

Elsalien heeft ons weer super geholpen. Drie jaar geleden hielp ze ons met de aankoop van ons 1e huis en nu was er bij de verkoop geen twijfel: we gaan weer voor Elsalien! Ze is goed op de hoogte van de markt, geeft je persoonlijke aandacht en begeleiding en zet net dat stapje extra🙏.

Bron: Funda.nl

Gemeente Katwijk 30 oktober 2023 (verkoop)

Hele prettige integere makelaar en altijd goed bereikbaar. Ik zou Elsalien zeker aanbevelen bij anderen.

Bron: Funda.nl

Ton en Wilma uit Voorhout 20 oktober 2023 (verkoop)

Een makelaar naar ons hart, Vriendelijk doch zakelijk, enthousiast en doortastend. Altijd bereikbaar en benaderbaar en een fantastische host voor aspirant kopers. Heeft een goed netwerk waardoor we een top foto en video presentatie kregen. Zij heeft er voor gezorgd dat wij redelijk zorgeloos ons huis voor een goede prijs hebben kunnen verkopen.

 

Bron: Funda.nl

Kirstin uit Noordwijk 17 oktober 2023 (verkoop)

In één woord: fantastisch! Wij kennen deze makelaar van twee kanten: en als koper in het verleden, maar nu als verkoper.
Zeer betrokken, ook in het weekend of avond. Wanneer je door je drukke baan vaak zelf tijd hebt om zaken te behandelen. Ook dan is zij bereid even te bellen.

Bron: Funda.nl

Diederik uit Noordwijk 4 oktober 2023 (verkoop)

Elsalien is een echte aanrader, loopt net dat stapje extra tov de andere (lokale) makelaars. Zeer goed bereikbaar, reageert snel. En het was net alsof ze haar eigen huis aan het verkopen was. Afspraken waren duidelijk en alles was in een mum van tijd geregeld.

Bron: Funda.nl

Christianne uit Oegstgeest 20 september 2023 (verkoop)

Vanaf de eerste ontmoeting met Elsalien voelde ik dat de verkoop van mijn appartement helemaal goed zou komen! Ze is super enthousiast, vriendelijk en vakbekwaam. Ik werd ontzettend goed op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurde en kon altijd bij haar terecht met mijn vragen. Ik zou bij iedereen Elsalien als makelaar aanbevelen!

Bron: Funda.nl