Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Aankoopmakelaar

Ik (ver)koop geen huis, maar een thuis. Want thuis is de belangrijkste plek die er is.

U wilt een huis kopen.

Een nieuw thuis. Spannend! Het aanbod is beperkt en als koper moet u steeds vaker onder druk een belangrijke beslissing nemen. Dan staat u sterker met een eigen aankoopmakelaar. Ik sta u bij om de juiste beslissing te nemen. Ik achterhaal wat de woning echt waard is en voor welke doordachte onderhandelingsstrategie we kiezen.

Stappenplan aankoop

Een nieuw thuis

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak om uw woonwensen en mogelijkheden te bespreken. Na de kennismaking breng ik een offerte uit voor de aankoopbegeleiding. Na uw akkoord ondertekenen we de opdracht tot dienstverlening. Ik stel een zoekprofiel op dat aansluit bij uw zoekwensen. Met dit profiel ga ik de woningmarkt op. 

Bezichtiging

Als u interesse heeft in een woning, plan ik een gezamenlijke bezichtiging in. Kijkt u liever eerst zelf? Bel mij dan direct na de bezichtiging als u denkt uw droomhuis te hebben gevonden. Tijdens de gezamenlijke bezichtiging wijs ik u op aandachtspunten van de woning, de omgeving en juridische zaken. Ik maak een bezichtigingsverslag en adviseer u over het uitbrengen van een bod en de bijbehorende voorwaarden.

Bieden

Namens u breng ik het bod uit bij de verkopende partij. Na een mondeling akkoord stelt de verkopende partij de koopakte op. Deze koopakte nemen we samen door, waarbij ik ook de kleine lettertjes zal toelichten.

Gekocht

De koopakte wordt ondertekend (mogelijk via DocuSign). De voorwaarden zoals de bouwkundige keuring en financiering worden uitgevoerd. Ik ga met u mee naar de eindinspectie van het huis en de overdracht bij de notaris waar u de sleutels ontvangt. Ook na de overdracht kunt u bij mij terecht voor eventuele vragen.

Nieuwsgierig? Ik kom graag bij u langs om mijn werkwijze toe te lichten.