Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Verkoopmakelaar

Ik (ver)koop geen huis, maar een thuis. Want thuis is de belangrijkste plek die er is.

Wilt u uw huis verkopen?

Door de krapte op de woningmarkt is het nu een goed moment. Er is veel vraag en weinig aanbod. Als verkoopmakelaar help ik om uw huis tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen, zodat u maximaal profiteert. Samen bepalen we de verkoopstrategie. Ik adviseer, u beslist. Graag kom ik vrijblijvend langs om uw woning te bekijken en het verkooptraject door te nemen.

Bent u aan het oriënteren en benieuwd hoeveel uw huidige woning waard is? Twijfelt u tussen verbouwen of verkopen? Met een  gratis waardebepaling geef ik inzicht in de reële waarde van uw huis. Maakt u een afspraak?

Gratis waardebepaling aanvragen

Stappenplan verkoop

Kennismaking

Ik kom bij u langs. We maken kennis en nemen de tijd voor vragen en antwoorden. Ik stel een vrijblijvende waardebepaling van uw woning op. U krijgt een heldere offerte voor mijn diensten. Na uw akkoord ondertekenen we de NVM-opdracht tot dienstverlening. U krijgt een account voor Move (klantenportaal) om documenten aan te leveren en precies bij te houden wat er met uw woning gebeurt tijdens het verkooptraject. Ik maak de verkoop van uw woning bekend bij NVM-makelaars via ‘binnenkort in verkoop’ en op de social media kanalen: de eerste reacties komen binnen!

Te koop

Na stylingtips wordt er een exclusieve fotoreportage (inclusief 360 graden foto’s) en video van uw woning gemaakt. De woning wordt ingemeten volgens de Meetinstructie NEN 2580 en er worden 2D en 3D plattegronden gemaakt. Een advertentietekst wordt geschreven. Ik leg de verkoopbrochure in concept ter goedkeuring aan u voor. Na uw akkoord gaan we online. Op funda.nl, social media en alle overige woningwebsites.

Bezichtiging

Er kunnen nu bezichtigingen worden ingepland. Elke potentiële koper zal ik persoonlijk begeleiden. Indien gewenst, organiseer ik een uniek open huis. Van elke bezichtiging en reactie achteraf wordt u op de hoogte gebracht. Dit wordt tevens digitaal vastgelegd in het klantenportaal, zodat u het altijd kunt teruglezen. Indien nodig evalueren we de verkoopstrategie en sturen we bij. Bij een bod starten we de biedingsprocedure, waarbij ik zakelijk voor u onderhandel.

Verkocht

We bereiken een mondeling akkoord met de koper van uw huis. Ik stel een NVM-koopakte op en leg daarin alle afspraken vast. Het concept wordt naar u en de koper verstuurd. Wij plannen een tekenafspraak met u en de koper. Na ondertekening (mogelijk via DocuSign) is uw huis verkocht onder voorbehoud. Ik houd u op de hoogte van de afgesproken termijnen in de koopakte. Op de dag dat we bij de notaris worden verwacht, verzorg ik met u en de koper de eindinspectie van uw woning. De laatste stap: u overhandigt de sleutels aan de nieuwe eigenaar.

Nieuwsgierig? Ik kom graag bij u langs om mijn werkwijze toe te lichten.