skip to Main Content

Aankoop

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Eelco uit Oegstgeest 11 juli 2022 (aankoop & verkoop)

Een makelaar met veel kennis, denkt met je mee als het om aankoop en verbouwings kosten en opties gaat. Weet ook de persoonlijke situaties goed in te schatten waardoor de gesprekken altijd persoonlijk en prettig zijn. Door haar inzicht en advies heb ik de verkoop van mijn oude huis en de aankoop van mijn nieuwe huis als erg prettig ervaren.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordwijk 06 juli 2022 (aankoop)

Elsalien is een fijne persoonlijkheid. Zij heeft mij ontzettend goede morele ondersteuning geboden. Daarnaast heeft zij elke hobbel in het proces weggenomen.

Bron: Funda.nl

Lindsey en Bert uit Lisse 01 juli 2022 (aankoop)

Elsalien heeft ons in vrij korte tijd zeer goed geholpen met het geven van advies en aankopen van de woning. Ze zorgt ervoor dat je overal bij betrokken wordt en op de hoogte wordt gehouden van waar ze mee bezig is. Daarnaast is Elsalien zeer enthousiast en daar werden wij ook heel blij van!

Bron: Funda.nl

mevrouw Kerling-Bol uit Katwijk 30 mei 2022 (aankoop)

Elsalien is professioneel, vriendelijk en staat altijd voor je klaar, kortom: een vakvrouw. We vonden het bijzonder fijn om met haar te werken. Een absolute aanrader.

Niek en Maartje uit Warmond 12 mei 2022 (aankoop)

Elsalien is een hele fijne makelaar! Ze heeft ons bij een gerichte aankoop heel goed geholpen, was altijd bereikbaar en ook door het proces heen geïnteresseerd. Zeker een aanrader; “ThuisBijElsalien”!

Petra en Bouwe uit Katwijk 12 maart 2022 & 22 februari 2022 (verkoop en aankoop)

VERKOOP
Wat een fantastische makelaar is Elsalien. Ze staat altijd voor je klaar en geen vraag is te gek. Denk mee en zorgt dat alles tip top geregeld is. Haalt alles uit de kast om het jouw als verkoper te ondersteunen. Zakelijk, professioneel, maar wel met een persoonlijke touch.

AANKOOP
Deskundig, enthousiast, betrouwbaar, betrokken, geduldig, staat altijd voor je klaar, en heeft expertise op vele vlakken.Veel huizen met haar bekeken en besproken. Voordat je een bod doet, bespreekt ze altijd een duidelijke strategie. Ze kan je van alles uit handen nemen, geen vraag is te gek of zij komt met een oplossing. Ze beschikt over waardevolle connecties zoals een hypotheekadviseur, stylisten, energielabel noem maar op, die ook stuk voor stuk houden van hun werk. In deze bijzondere woningmarkt is Elsalien als aankoop/verkoop makelaar van onschatbare waarde!

Eelco uit Valkenburg 02 maart 2022 (aankoop)

Een vriendelijke en zeer professionele makelaar. De communicatie verliep vloeiend en snel. Vak inhoudelijke kennis op technisch en financieel gebied was groot. Op persoonlijk vlak kan ze goed de wensen en behoeftes van een klant in een zoekopdracht verwoorden. Hier door is er snel een passende woning gevonden.

Bron: Funda.nl

Lisan en mark uit Leiderdorp 24 februari 2022 (aankoop)

Elsalien heeft ons enorm goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis! Ze was altijd bereikbaar voor vragen en echt betrokken bij het proces. Haar kennis en advies hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat wij deze woning hebben kunnen kopen!

Bron: Google

Anoniem uit Noordijk 28 januari 2022 (aankoop)

Thuis bij Elsalien is een zeer goede makelaar. Zij is zeer goed bereikbaar en heeft verstand van zaken. Zij neemt haar werk erg serieus en neemt veel werk voor je uit handen. Zij was bij elke bezichtiging aanwezig en gaf eerlijk advies over de staat van het appartement en over het bieden van de prijs. Wij zouden haar zeker aanbevelen.

Bron: Funda.nl

Negin en Milad uit Den Hoorn 21 januari 2022 (aankoop)

We were not able to get the house without Elsalien’s help. During the process of buying the house, she was always with us and supported us like a true friend.We are highly satisfied with her support and advices.

Bron: Funda.nl

Len en Lize uit Leiden 19 januari 2022 (aankoop)

Elselien heeft ons de afgelopen maanden geholpen in het zoeken- en aankopen van een huis wat bij ons past. Ze is goed en vlot bereikbaar, kent de markt vanuit verschillende rollen (aan- en verkoop, taxateur) waardoor ze veel kennis heeft. Gaat mee naar bezichtigingen als je daar behoefte aan hebt, weet goed te schakelen met diverse betrokkenen in het proces en heeft in deze markt met een tekort aan huizen haar pro activiteit om je dat streepje voor te geven die je nu nodig hebt.

Bron: Funda.nl

Rosalie en Stephan uit Rijnsburg 17 december 2021 (aankoop)

Wij kunnen Elsalien aan iedereen aanraden! Ze is betrokken, goed bereikbaar (zelfs op vakantie) en denkt echt met je mee. Ze neemt de tijd om jou en je wensen te leren kennen. Heel waardevol is ook haar bouwtechnische kennis. In deze oververhitte markt houdt Elsalien haar hoofd koel en ze helpt jou om reële bedingen te doen op huizen die echt bij je passen. Hierdoor hebben wij ons droomhuis inmiddels gekocht, zonder Elsalien had ons dit niet gelukt!

Bron: Funda.nl