Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Aankoop

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Dorien en Sem Valkenburg 23 december 2023 (aankoop)

Elsalien heeft een persoonlijke aanpak, waardoor het (stressvolle) proces van een huis zoeken en kopen een stuk leuker wordt. Ze gaf informatie zodat wij een goede afweging konden maken en steunde ons in de keuzes die wij maakten. Overal is Elsalien een fijne makelaar, zeker aan te raden!

Hylke in Noordwijk 13 september 2023 (aankoop)

Elsalien is een geweldige makelaar. Ze geeft kennis van zaken en de juiste connecties, is pro-actief en professioneel. Elsalien heeft ons geduldig bijgestaan en toegehoord tijdens onze zoektocht en heeft kundig onderhandeld toen het erom ging. Ze is een verademing om mee te werken: empatisch, nuchter en aanstekelijk enthousiast. Dankzij haar hebben we ons droomappartement kunnen kopen. Niets dan lof.

Bron: Funda.nl

Dick in Alphen aan den Rijn 6 juni 2023 (aankoop)

Heel fijn om contact mee te hebben. Staat altijd klaar, eerlijk en realistisch. Erg goede adviezen gehad.

Bron: Funda.nl

Caroline uit Oegstgeest 17 april 2023 (aankoop)

Elsalien heeft me fantastisch geholpen, van begin tot eind. Ben ontzettend blij met haar als makelaar.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Katwijk 8 april 2023 (aankoop)

Elsalien heeft mij uitstekend advies gegeven tijdens de bezichtigingen en aankoop. Goede communicatie en fijne samenwerking. Zeker aan te raden!

Bron: Funda.nl

Familie Brons uit Katwijk 21 februari 2023 (aankoop)

Elsalien is een daadkrachtig, deskundig, betrouwbaar en een plezierig sparring partner.
Is goed bekend met de actuele aan- en verkopen in de omgeving van Katwijk en neemt haar taak uiterst serieus.
Ik zou haar zeker aanbevelen.

Bron: Funda.nl

Bas en Maaike uit Noordwijk 15 december 2022 (aankoop)

Super contact en zeer vriendelijke vrouw die altijd klaar staat. Verstaat haar vak en heeft een goed gevoel voor de markt.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Cao uit Oegstgeest 25 november 2022 (aankoop)

Very nice experience with Elsalien. She is always available to the clients and give useful feedbacks. When visiting the houses, she is there checking everything with us. She tells pros and cons of the house and help us have a better overview of it. It is really helpful. In general she is really friendly to work with and we are appreciated for her help in finding a house.

Leslie uit Voorhout 10 november 2022 (aankoop)

Op zoek naar een professionele en betrouwbare ver- of aankoopmakelaar? Gevonden! De samenwerking met Elsalien was zeer prettig. Hele open, enthousiaste en eerlijke communicatie, altijd bereikbaar en heel proactief. Elsalien denkt met je mee en wijst je op zaken waar je niet direct bij stil staat. Elsalien heeft duidelijk een passie voor haar beroep, wat o.a. blijkt uit de haar deskundigheid, actuele kennis van de markt, onderhandelingen en uitgebreide netwerk. Niet verder zoeken dus!

Bron: Funda.nl

Jolanda en Gert uit Voorhout 14 september 2022 (aankoop)

Zeer prettig contact. Elselien is deskundig, altijd goed bereikbaar en heel enthousiast. Ze heeft ons zeer goed geholpen zodat deze woning uiteindelijk de onze is geworden!

Bron: Funda.nl

Lysan en Isaack uit Noordwijk 24 augustus 2022 (aankoop)

Wij zijn zeer tevreden over Thuis bij Elsalien en zouden Elsalien absoluut aanraden als makelaar. Ze neemt echt de tijd om zaken uit te leggen en begeleid je van begin tot eind. We hebben meerdere huizen bekeken en zij wist altijd de juiste vragen te stellen over desbetreffende woningen. Ook weet ze veel van de omgeving.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Katwijk 14 juli 2022 (aankoop)

Topper van een makelaar! Heeft ons er helemaal doorheen gesleept. Zeer begripvol en erg fijn contact.