Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Katwijk

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Mevrouw De Bruijn-Smits uit Katwijk 8 december 2023 (aankoop en verkoop)

Het contact met deze makelaar is heel fijn verlopen. Ook in de avonduren en in het weekend reageert zij op apps en mails. Zij verkoopt geen (makelaars) praatjes en daar ben ik het meest blij mee😊. Zij luistert en is eerlijk in het geven van advies.

Thérèse uit Katwijk 3 november 2023 (verkoop)

👌👌 makelaar! Wij zochten een makelaar met twee voeten in de klei. Nou,dan ben je bij Elsalien aan het goede adres. Altijd bereikbaar, met passie voor haar vak gaat ze voor je wens. Vriendelijke en thuis in de woningmarkt heeft zij de juiste mix. Waar wij heel tevreden over zijn.

Anoniem uit Katwijk 8 april 2023 (aankoop)

Elsalien heeft mij uitstekend advies gegeven tijdens de bezichtigingen en aankoop. Goede communicatie en fijne samenwerking. Zeker aan te raden!

Bron: Funda.nl

Familie De Vreugd uit Katwijk 22 maart 2023 (verkoop)

Het contact met de makelaar liep erg goed. Ze was altijd bereikbaar en stond klaar met goeie advies. Het was een super ervaring om met Elsalien te werken. Ze is deskundig op elke vlak, en haar bereik via social media is groot. Ook nog eens een hele lieve vrouw! Bedankt Elsalien 🌻

Bron: Funda.nl

Familie Brons uit Katwijk 21 februari 2023 (aankoop)

Elsalien is een daadkrachtig, deskundig, betrouwbaar en een plezierig sparring partner.
Is goed bekend met de actuele aan- en verkopen in de omgeving van Katwijk en neemt haar taak uiterst serieus.
Ik zou haar zeker aanbevelen.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Katwijk 30 november 2022 (verkoop)

Ik zou Elsalien bij iedereen aanbevelen. Elsalien is kundig, vriendelijk en altijd bereikbaar! Elsalien geeft je ook duidelijk beeld van de huidige woningmarkt en wat je eventueel zou kunnen verwachten . Het samenwerken met Elsalien is daardoor ook heel fijn en hebben wij als zeer prettig ervaren.

Bron: Funda.nl

familie van der Klugt uit Katwijk 26 november 2022 (verkoop)

Superleuke, betrouwbare en goede makelaar. Ze denkt met je mee, ontzorgt en haalt het beste uit de verkoop.

Fred Westgeest uit Katwijk 28 augustus 2022 (verkoop)

Ze houd je goed op de hoogte en dit al voor de tweede keer, een topper! Ze is zeer aan te bevelen voor koop en verkoop.

Elsalien is zeer betrokken bij de verkoop en denkt goed mee en is prettig in de omgang een betere makelaar heb ik nog niet gezien

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Katwijk 14 juli 2022 (aankoop)

Topper van een makelaar! Heeft ons er helemaal doorheen gesleept. Zeer begripvol en erg fijn contact.

Familie van Belen uit Katwijk 08 juli 2022 (verkoop)

Elsalien is zeer bekwaam en vakkundig, reageert direct op vragen en staat gelijk voor je klaar. Ze is goed op de hoogte wat er speelt op de huizenmarkt en daarbij een lieve meid.

Bron: Funda.nl

mevrouw Kerling-Bol uit Katwijk 30 mei 2022 (aankoop)

Elsalien is professioneel, vriendelijk en staat altijd voor je klaar, kortom: een vakvrouw. We vonden het bijzonder fijn om met haar te werken. Een absolute aanrader.

Petra en Bouwe uit Katwijk 12 maart 2022 & 22 februari 2022 (verkoop en aankoop)

VERKOOP
Wat een fantastische makelaar is Elsalien. Ze staat altijd voor je klaar en geen vraag is te gek. Denk mee en zorgt dat alles tip top geregeld is. Haalt alles uit de kast om het jouw als verkoper te ondersteunen. Zakelijk, professioneel, maar wel met een persoonlijke touch.

AANKOOP
Deskundig, enthousiast, betrouwbaar, betrokken, geduldig, staat altijd voor je klaar, en heeft expertise op vele vlakken.Veel huizen met haar bekeken en besproken. Voordat je een bod doet, bespreekt ze altijd een duidelijke strategie. Ze kan je van alles uit handen nemen, geen vraag is te gek of zij komt met een oplossing. Ze beschikt over waardevolle connecties zoals een hypotheekadviseur, stylisten, energielabel noem maar op, die ook stuk voor stuk houden van hun werk. In deze bijzondere woningmarkt is Elsalien als aankoop/verkoop makelaar van onschatbare waarde!