Ga naar hoofdinhoud

Katwijk

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Fred Westgeest uit Katwijk 28 augustus 2022 (verkoop)

Ze houd je goed op de hoogte en dit al voor de tweede keer, een topper! Ze is zeer aan te bevelen voor koop en verkoop.

Elsalien is zeer betrokken bij de verkoop en denkt goed mee en is prettig in de omgang een betere makelaar heb ik nog niet gezien

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Katwijk 14 juli 2022 (aankoop)

Topper van een makelaar! Heeft ons er helemaal doorheen gesleept. Zeer begripvol en erg fijn contact.

Familie van Belen uit Katwijk 08 juli 2022 (verkoop)

Elsalien is zeer bekwaam en vakkundig, reageert direct op vragen en staat gelijk voor je klaar. Ze is goed op de hoogte wat er speelt op de huizenmarkt en daarbij een lieve meid.

Bron: Funda.nl

mevrouw Kerling-Bol uit Katwijk 30 mei 2022 (aankoop)

Elsalien is professioneel, vriendelijk en staat altijd voor je klaar, kortom: een vakvrouw. We vonden het bijzonder fijn om met haar te werken. Een absolute aanrader.

Petra en Bouwe uit Katwijk 12 maart 2022 & 22 februari 2022 (verkoop en aankoop)

VERKOOP
Wat een fantastische makelaar is Elsalien. Ze staat altijd voor je klaar en geen vraag is te gek. Denk mee en zorgt dat alles tip top geregeld is. Haalt alles uit de kast om het jouw als verkoper te ondersteunen. Zakelijk, professioneel, maar wel met een persoonlijke touch.

AANKOOP
Deskundig, enthousiast, betrouwbaar, betrokken, geduldig, staat altijd voor je klaar, en heeft expertise op vele vlakken.Veel huizen met haar bekeken en besproken. Voordat je een bod doet, bespreekt ze altijd een duidelijke strategie. Ze kan je van alles uit handen nemen, geen vraag is te gek of zij komt met een oplossing. Ze beschikt over waardevolle connecties zoals een hypotheekadviseur, stylisten, energielabel noem maar op, die ook stuk voor stuk houden van hun werk. In deze bijzondere woningmarkt is Elsalien als aankoop/verkoop makelaar van onschatbare waarde!

de heer en mevrouw Ketting uit Katwijk 26 september 2021 (verkoop)

Uit mijn beoordeling blijkt dat ik erg tevreden ben over de verkoop van Drieplassenweg 13, 2225JH Katwijk aan Zee. Elsalien is professioneel, kundig, uiterst efficiënt, heel plezierig om mee om te gaan en heeft zich voor meer dan 100% ingezet om het pand uiterst snel te verkopen. De persoonlijke aanpak is een groot plus punt van Elsalien makelaardij. Ik raad een ieder aan die op zoek is naar een makelaar om met Elsalien in zee te gaan.

Bron: Funda.nl

Familie Vooijs uit Katwijk 17 Augustus 2021 (verkoop)

Vanaf het begin blij met Elsalien! Hebben haar ontmoet bij de aankoop van ons appartement en een goede klik.
Vandaar besloten haar ook te kiezen voor de verkoop van ons huis. Voor vragen en opmerkingen kan je altijd bij haar terecht, ze reageert heel snel. Wij hebben t contact als heel persoonlijk ervaren met haar, het was echt fijn! Dikke duim voor Elsalien, en zoals we al eerder zeiden, ga zo door!! We bevelen haar zeker aan!

Bron: Funda.nl

Esther en Jeffrey uit Katwijk 2 juli 2021 (verkoop)

Elsalien is echt een top makelaar! Vanaf begin tot eind heeft ze ons goed begeleid bij de verkoop van ons appartement. De communicatie was helder en ze is altijd goed en makkelijk bereikbaar. Ze heeft een goede verkoopstrategie bedacht en was ook daarbij flexibel met de mogelijkheden. Echt een aanrader!

Bron: Funda.nl

Mevrouw Van der Marel uit Katwijk 1 mei 2021 (verkoop)

Een verkoop met dubbele emotie… Daar stonden we dan.. als kersverse erfgenaam. Hoe nu toch verder? Elsalien heeft ons geweldig bijgestaan bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Met haar deskundigheid heeft zij ons heel zorgvuldig door alle perikelen heen geleid. Haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid in onze bijzondere situatie heeft ons uiteindelijk een heel goed gevoel gegeven van de verkoop van de woning. Een verkoop met een lach en een traan. Dank je wel “Thuis bij Elsalien Makelaardij”

Bron: Funda.nl

Prins Bernhardlaan Katwijk

De heer De Best uit Katwijk 01 oktober 2020 (verkoop)

Hele goede makelaar die heel veel voor je doet en alle tijd er voor neemt en heel vertrouwd voelt na het eerste gesprek.
En een goede fotografe en styliste inschakeld.
Niks is te gek en ze neemt gerust wat papierwerk van je over.
Houd je goed op de hoogte betreft stand van zaken met kijkers bijvoorbeeld.
Ik zeg doen! 👍

Bron: Funda.nl