Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Sassenheim

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Tim en Tirza in Sassenheim 22 april 2024 (aankoop)

Super makelaar! Deskundig, altijd bereikbaar, snel schakelen en prettig in de omgang. Echt een aanrader!

Bron: Funda.nl

Bas Sassenheim 16 januari 2024 (aankoop)

Ik kan thuis bij Elsalien makelaardij zeker aanbevelen! Initieel waren we wat sceptisch of we een aankoopmakelaar nodig zouden hebben, maar na een jaar niet succesvol te zijn geweest op de huizenmarkt hebben we hulp gekregen van Elsalien. Na een maand hebben we ons nieuwe huis al kunnen kopen! Zeer snelle en prettige communicatie gehad met Elsalien. Ze is erg behulpzaam en meedenkend. Elsalien heeft goede contacten en kent de bollenstreek huizen markt goed. Een aanrader!

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Sassenheim 21 november 2021 (verkoop)

Wij hadden geen verhuisplannen, tot we totaal onverwacht een huis tegen kwamen, die helemaal aan onze wensen voldeed. Nadat we dit huis gekocht hadden, gingen we op zoek naar een makelaar om ons appartement te verkopen. Als je ergens zo lang met zo veel plezier gewoond hebt en je huis meer voor je betekent dan vier muren met een dak erop, dan ga je op zoek naar een makelaar die een thuis in plaats van zomaar een huis verkoopt, dus dat werd Elsalien. Ze heeft ons fijn begeleid in het hele proces en hield ons netjes op de hoogte over de stand van zaken. Ze is goed bereikbaar en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Voor de styling en de foto’s heeft ze haar eigen connecties, die er voor zorgden dat ons appartement helemaal verkoopklaar eruit zag. Het was dan ook zeer snel verkocht. Het is voor de eerste keer dat we een huis verkocht hebben en met Elsalien als makelaar was dat een fijne ervaring!

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Sassenheim 16 november 2021 (aankoop)

Elsalien heeft mij in deze lastige huizenmarkt zo goed geholpen! Ze dacht met mij mee in plus- en minpunten van de bezochte woningen, en hielp met het maken van de rekensom om het helemaal naar mijn zin te maken. Daardoor kon ik iedere keer het bod doen dat past bij mij en deze markt. Nu (na 1,5 jaar zoeken) mijn bod geaccepteerd is, houdt haar steun en service niet op. Ze blijft me van advies voorzien op de momenten dat ik daar behoefte aan heb. Ik ga haar echt steun en advies echt missen als straks de opleveringsinspectie is geweest en haar taak erop zit, maar ik aan de verbouwing begin. Als je een persoonlijke makelaar zoekt die meer dan de standaard dienstverlening doet, dan moet je echt kennismaken met Elsalien!

Bron: Funda.nl

Nicole en Gerard uit Sassenheim 25 juli 2021 (aankoop)

We hebben Elsalien in het weekend benaderd omdat we na het weekend een bod moesten uitbrengen. Ze heeft ons meteen geholpen. Na de bieding is ze met ons mee geweest naar het huis en heeft ze ons enorm geholpen! Ook heeft ze de juisten mensen overal voor, denk aan een taxateur. Ze is fijn in de omgang, legt alles duidelijk en goed uit. Hielp ons met alles! Ik raad haar zeker aan!! Elsalien is een gezellige, lieve, profesionele, vakkundige (aankoop) makelaar!! Wij zijn super blij dat wij hebben gekozen voor thuis bij Elsalien.

Bron: Funda.nl

John, Sabine & Lucas uit Sassenheim 11 mei 2021 (verkoop)

Wauw, thuis bij Elsalien makelaardij raden wij bij iedereen aan. Haar motto ‘’Ik (ver)koop geen huis, maar een thuis’’ dat is zeker waar. Via, via gingen wij haar volgen via social media kanalen. Ze kwam langs voor een gesprek en waardebepaling. De klik was er meteen en wij wisten zeker dit komt goed met de verkoop van ons huis. We waren even bezig geweest om een geschikte (t)huis te vinden voor ons. Op een dag kwam deze voorbij en was het gelukt. Haar zakelijke scherpte en ons door dingen heen te laten kijken kwam goed over. Ze neemt de tijd en konden altijd bij haar terecht voor vragen. Daar kwam onze sneltrein aangereden voor de verkoop van ons appartement. Elsalien nam ons zo goed mee met de aankoop en verkoop van ons thuis. Wat zijn wij trots hoe ons appartement is overgekomen in het promofilmpje/ foto’s die er zijn gemaakt. Haar persoonlijke enthousiasme, heldere aanpak, met een vrouwelijke touch. Haar doel, een zeer tevreden klant. Wij kunnen niet uitdrukken hoe blij wij zijn met thuis bij Elsalien Makelaardij.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Van der Krogt uit Sassenheim 8 december 2020 (verkoop)

Via via kwam ik op de site terecht van Elsalien en dit sprak me erg aan. Na het 1e kennismakingsgesprek, voelde dit ook direct goed. Hoe spannend ik het ook vond mijn appartement in de verkoop te zetten, heeft Elsalien mij hier heel fijn bij geholpen. Haar vakkundigheid, communicatie, bereikbaarheid, vriendelijkheid, enthousiasme en persoonlijke aanpak gaven mij een heel vertrouwd gevoel. Een absolute aanrader!

Bron: Funda.nl

Verkoop Sassenheim

Ferdy en Leigh uit Sassenheim 22 september 2020 (verkoop)

Thuis bij Elsalien heeft ons geholpen met de verkoop van ons huidige huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Deskundig maar toch ook heel persoonlijk heeft zij alles ons uit handen genomen en een super verkoop gedaan! Mochten we ooit weer verhuizen, kiezen we zeker weer voor Elsalien!

Wat heeft Elsalien ons fijn geholpen met de verkoop van ons huis! Na iedere bezichtiging even contact met haar gehad. Zo kregen we een goede indruk wat de potentiële kopers van ons huis vonden.
Wij raden Elsalien aan iedereen aan. Of het nou om de verkoop of aankoop gaat, bij Elsalien zit je goed!

Bron: Funda.nl

Wilhelminalaan_2_Sassenheim

De heer Pool en mevrouw Kikkert uit Sassenheim 11 september 2020 (verkoop)

Bijzonder klantgerichte ondersteuning in verkooptraject. Prettige afhandeling van allerlei bijkomende zaken zoals verkoopklaar maken van woning.

Het klikte meteen met Elsalien, en ze heeft het fantastisch gedaan. Ze stond altijd voor ons klaar, ook ’s avonds en in het weekend als het moest, en zelfs als het niet zo dringend was. Ze heeft alles prima geregeld en ons deskundig en zeer prettig begeleid bij de verkoop van ons huis!

Bron: Funda.nl

Aankoop Sassenheim

Familie Smeltink uit Sassenheim 10 september 2020 (aankoop)

Met Elsalien al eerder huizen bekeken en een gesprek gehad over de verkoop van ons huis, heel persoonlijk en warm. Ze neemt echt de tijd voor haar klanten en is altijd bereikbaar. Omdat ze alleen werkt weet ze overal zelf van! Thuis bij Elsalien is echt een aanrader.

Bron: Funda.nl