Ga naar hoofdinhoud

Voorhout

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Marion uit Voorhout 1 mei 2023 (verkoop)

Elsalien is echt een topper! Vol enthousiasme heeft ze geholpen met de verkoop van mijn huis. Elsalien is deskundig, flexibel, betrokken en eerlijk en luistert naar de klant. Dik tevreden!

Bron: Funda.nl

Leslie uit Voorhout 10 november 2022 (aankoop)

Op zoek naar een professionele en betrouwbare ver- of aankoopmakelaar? Gevonden! De samenwerking met Elsalien was zeer prettig. Hele open, enthousiaste en eerlijke communicatie, altijd bereikbaar en heel proactief. Elsalien denkt met je mee en wijst je op zaken waar je niet direct bij stil staat. Elsalien heeft duidelijk een passie voor haar beroep, wat o.a. blijkt uit de haar deskundigheid, actuele kennis van de markt, onderhandelingen en uitgebreide netwerk. Niet verder zoeken dus!

Bron: Funda.nl

Jolanda en Gert uit Voorhout 14 september 2022 (aankoop)

Zeer prettig contact. Elselien is deskundig, altijd goed bereikbaar en heel enthousiast. Ze heeft ons zeer goed geholpen zodat deze woning uiteindelijk de onze is geworden!

Bron: Funda.nl

Stéfan en Jennifer uit Voorhout 21 maart 2022 (verkoop)

Het afgelopen jaar hebben wij veel misgegrepen met biedingen op huizen en daardoor hebben wij veel verschillende makelaars gezien. Elsalien sprong daar wel bovenuit met haar presentatie, ondanks dat wij ook bij dat huis het niet waren geworden. Gelukkig is het ons wel uiteindelijk gelukt om een nieuwe woning aan te kopen en daardoor hebben wij het Elsalien gegund om onze huidige woning te verkopen.

Daar hebben wij zeker geen spijt van gekregen! Een super presentatie van onze woning op funda en op social media. De communicatie met Elsalien verliep ook erg soepel, een hele goede makelaar dus!

Bron: Funda.nl

Review uit Voorhout 3 Augustus 2021 (aankoop)

Super tevreden met Elsalien voor het aankopen van ons eerste huis in Voorhout! Haar voorbereiding van prijs, omgeving en karakteristieken van het huis geven je een gevoel dat je altijd de juiste beslissing gaat nemen. En toen ons droomhuis voorbij kwam heeft ze onze stempel van een persoonlijke boodschap aan de verkopers tot het moment van inschrijven met het eindbod helemaal goed uitgevoerd en begeleidt. Ook het traject daarna met het opstellen van het koopcontract en het regelen van de taxatie is ze zeer doelgericht en betrokken. Wij zouden iedereen die in de bollenstreek een huis zoekt Elsalien zeer aanbevelen! Hopelijk komen we elkaar nog eens snel tegen als bijna buren in Noordwijk strand :))

Bron: Funda.nl

Daphne uit Voorhout 9 juli 2021 (verkoop)

Voor de verkoop van het huis, zijn we samen met Elselien eerst op zoek gegaan naar een nieuw huis. Daarna werd het toch tijd om mijn allereerste huis te verkopen. Dit is toch een hele stap. En hierin leeft Elselien heel erg in mee. Zelf zo dat ze tegen middernacht een bericht stuurt dat het huis verkocht is onder voorbehoud. Je wilt ook precies de juiste koper vinden die net zo veel plezier en liefde in het huis gaat vinden als ik zelf. En dit is dan ook gelukt, doordat Elselien dit ook uitstraalt in de video’s en de foto’s op funda die voor de verkoop werden genomen. Elselien bedankt

Bron: Facebook

Dorien en John uit Voorhout 17 mei 2021 (aankoop)

Elsalien is een zeer deskundige makelaar die zich kenmerkt door haar flexibiliteit, open en positieve manier van communiceren en harde werken. Ze heeft ons succesvol geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact, ook via whatsapp en buiten de reguliere werktijden. Elsalien schroomt niet om net een stap harder te lopen of meer te doen, wat uiteindelijk tot een positief resultaat heeft geleid. Zij is (technisch) zeer kundig en keek kritisch met ons mee bij bezichtigingen. Wij zouden Elsalien, met haar tomeloze energie, aan iedereen aanraden!

Bron: Funda.nl

Huis Aangekocht Voorhout

De heer Zonneveld uit Voorhout 12 november 2020 (aankoop)

Van begin tot het einde van het aankoop proces is de service top, waar vind jij dat nog in dezer dagen, bij Thuis bij Elsalien. TOP.

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Calla Voorhout

Simone uit Voorhout (verkoop)

Wij kregen van een kennis de tip om ons huis te laten verkopen door Elsalien. Na een eerste gesprek waren we meteen enorm enthousiast over haar manier van verkopen. Alles wat ze heeft beloofd, heeft ze zeker ook waargemaakt. Na elke bezichtiging heeft ze ons direct gebeld en ons goed op de hoogte gehouden. Tijdens de onderhandeling heeft ze ons ook goed raad gegeven. Wat wij eigenlijk nog het meeste prettig vonden, was haar eerlijkheid. Wij raden andere zeker aan om in gesprek te gaan met Elsalien.

Bron: Funda.nl