Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Voorhout

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Freek en Charlotte in Voorhout 31 januari 2024 (aankoop)

Elsalien is ontzettend deskundig, altijd bereikbaar en behulpzaam, en een goede onderhandelaar.

Ze begeleidde ons met het gehele proces en was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Ze heeft ons deskundig geadviseerd, heeft scherp opgelet op de details en dingen snel rechtgezet nog voor wij iets doorhadden. Uiteindelijk hebben we dankzij haar in korte tijd dit huis konden kopen voor een hele redelijke prijs.

Elsalien is scherp, eerlijk en klantgericht. Top makelaar!

Bron: Funda.nl

Cyrilla en Erik uit Voorhout 18 november 2023 (verkoop)

Elsalien is een betrokken en professionele makelaar. Ze houdt zich aan alle afspraken en gaat zeer kundig en vlot te werk.

Bron: Funda.nl

Ton en Wilma uit Voorhout 20 oktober 2023 (verkoop)

Een makelaar naar ons hart, Vriendelijk doch zakelijk, enthousiast en doortastend. Altijd bereikbaar en benaderbaar en een fantastische host voor aspirant kopers. Heeft een goed netwerk waardoor we een top foto en video presentatie kregen. Zij heeft er voor gezorgd dat wij redelijk zorgeloos ons huis voor een goede prijs hebben kunnen verkopen.

 

Bron: Funda.nl

De heer Bloemink Voorhout 5 juli 2023 (verkoop)

Wij hebben als bewindvoerder een hele fijne samenwerking met Elsalien gehad! Alles is van top tot teen geregeld.

Bedankt!

Bron: Funda.nl

Marion uit Voorhout 1 mei 2023 (verkoop)

Elsalien is echt een topper! Vol enthousiasme heeft ze geholpen met de verkoop van mijn huis. Elsalien is deskundig, flexibel, betrokken en eerlijk en luistert naar de klant. Dik tevreden!

Bron: Funda.nl

Leslie uit Voorhout 10 november 2022 (aankoop)

Op zoek naar een professionele en betrouwbare ver- of aankoopmakelaar? Gevonden! De samenwerking met Elsalien was zeer prettig. Hele open, enthousiaste en eerlijke communicatie, altijd bereikbaar en heel proactief. Elsalien denkt met je mee en wijst je op zaken waar je niet direct bij stil staat. Elsalien heeft duidelijk een passie voor haar beroep, wat o.a. blijkt uit de haar deskundigheid, actuele kennis van de markt, onderhandelingen en uitgebreide netwerk. Niet verder zoeken dus!

Bron: Funda.nl

Jolanda en Gert uit Voorhout 14 september 2022 (aankoop)

Zeer prettig contact. Elselien is deskundig, altijd goed bereikbaar en heel enthousiast. Ze heeft ons zeer goed geholpen zodat deze woning uiteindelijk de onze is geworden!

Bron: Funda.nl

Stéfan en Jennifer uit Voorhout 21 maart 2022 (verkoop)

Het afgelopen jaar hebben wij veel misgegrepen met biedingen op huizen en daardoor hebben wij veel verschillende makelaars gezien. Elsalien sprong daar wel bovenuit met haar presentatie, ondanks dat wij ook bij dat huis het niet waren geworden. Gelukkig is het ons wel uiteindelijk gelukt om een nieuwe woning aan te kopen en daardoor hebben wij het Elsalien gegund om onze huidige woning te verkopen.

Daar hebben wij zeker geen spijt van gekregen! Een super presentatie van onze woning op funda en op social media. De communicatie met Elsalien verliep ook erg soepel, een hele goede makelaar dus!

Bron: Funda.nl

Review uit Voorhout 3 Augustus 2021 (aankoop)

Super tevreden met Elsalien voor het aankopen van ons eerste huis in Voorhout! Haar voorbereiding van prijs, omgeving en karakteristieken van het huis geven je een gevoel dat je altijd de juiste beslissing gaat nemen. En toen ons droomhuis voorbij kwam heeft ze onze stempel van een persoonlijke boodschap aan de verkopers tot het moment van inschrijven met het eindbod helemaal goed uitgevoerd en begeleidt. Ook het traject daarna met het opstellen van het koopcontract en het regelen van de taxatie is ze zeer doelgericht en betrokken. Wij zouden iedereen die in de bollenstreek een huis zoekt Elsalien zeer aanbevelen! Hopelijk komen we elkaar nog eens snel tegen als bijna buren in Noordwijk strand :))

Bron: Funda.nl

Daphne uit Voorhout 9 juli 2021 (verkoop)

Voor de verkoop van het huis, zijn we samen met Elselien eerst op zoek gegaan naar een nieuw huis. Daarna werd het toch tijd om mijn allereerste huis te verkopen. Dit is toch een hele stap. En hierin leeft Elselien heel erg in mee. Zelf zo dat ze tegen middernacht een bericht stuurt dat het huis verkocht is onder voorbehoud. Je wilt ook precies de juiste koper vinden die net zo veel plezier en liefde in het huis gaat vinden als ik zelf. En dit is dan ook gelukt, doordat Elselien dit ook uitstraalt in de video’s en de foto’s op funda die voor de verkoop werden genomen. Elselien bedankt

Bron: Facebook

Dorien en John uit Voorhout 17 mei 2021 (aankoop)

Elsalien is een zeer deskundige makelaar die zich kenmerkt door haar flexibiliteit, open en positieve manier van communiceren en harde werken. Ze heeft ons succesvol geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact, ook via whatsapp en buiten de reguliere werktijden. Elsalien schroomt niet om net een stap harder te lopen of meer te doen, wat uiteindelijk tot een positief resultaat heeft geleid. Zij is (technisch) zeer kundig en keek kritisch met ons mee bij bezichtigingen. Wij zouden Elsalien, met haar tomeloze energie, aan iedereen aanraden!

Bron: Funda.nl

Huis Aangekocht Voorhout

De heer Zonneveld uit Voorhout 12 november 2020 (aankoop)

Van begin tot het einde van het aankoop proces is de service top, waar vind jij dat nog in dezer dagen, bij Thuis bij Elsalien. TOP.

Bron: Funda.nl