Ga naar hoofdinhoud

Noordwijk

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Familie Klinkenberg uit Noordwijk 04 november 2022 (verkoop)

Vanuit een koopsituatie kennisgemaakt met Elsalien, waarbij we een goed gevoel over hielden om ons huis ook via haar te koop te zetten. Het waren een paar enerverende maanden, geen abc’tje, of toch wel! Al met al was de begeleiding erg goed en flexibel. Waarbij Elsalien als goede intermediair tussen alle partijen met ieders belangen kon optreden.

Bron: Funda.nl

De heer De Ruyter uit Noordwijk 14 oktober 2022 (verkoop)

Elsalien is een geweldige makelaar: persoonlijk en professioneel. Ze behartigt echt jouw belangen en laat dat blijken. Ze weet altijd het hele verhaal, ook als je elkaar een tijdje niet hebt gesproken. Ik beveel haar van harte aan!

Bron: Funda.nl

Lysan en Isaack uit Noordwijk 24 augustus 2022 (aankoop)

Wij zijn zeer tevreden over Thuis bij Elsalien en zouden Elsalien absoluut aanraden als makelaar. Ze neemt echt de tijd om zaken uit te leggen en begeleid je van begin tot eind. We hebben meerdere huizen bekeken en zij wist altijd de juiste vragen te stellen over desbetreffende woningen. Ook weet ze veel van de omgeving.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordwijk 10 augustus 2022 (verkoop)

Elsalien is zeer betrokken, altijd bereikbaar en weet je ook gerust te stellen. Want ondanks dat de markt nog steeds gunstig is om te verkopen vond ik het toch ook erg spannend. Ik hoop op korte termijn geen makelaar meer nodig te hebben maar anders zou ik zeker weer Elsalien de verkoop laten regelen.

Bron: Funda.nl

Mariette en Huub uit Noordwijk 13 juli 2022 (verkoop)

Elsalien is geweldig! Ze geeft eerlijk advies en heeft een goed inzicht van de huidige markt. De verkoop van ons huis ging niet zonder slag of stoot, maar ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat we met Elsalien de juiste koper voor ons huis zouden vinden. Het contact verliep heel prettig, Elsalien is deskundig en we zijn zeer tevreden met het mooie eindresultaat. Wij gaan nooit meer verhuizen, maar anders zouden we zeker weer voor Elsalien kiezen!

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordwijk 06 juli 2022 (aankoop)

Elsalien is een fijne persoonlijkheid. Zij heeft mij ontzettend goede morele ondersteuning geboden. Daarnaast heeft zij elke hobbel in het proces weggenomen.

Bron: Funda.nl

de heer Jelierse uit Noordwijk 27 maart 2022 (verkoop)

Elsalien was zeer betrokken, en zij had een prettige rustige uitstraling, en heeft ons heel goed geholpen. Wij waren zeer tevreden met haar. Zeer behulpzaam met het invullen van allerlei lijsten en formulieren. Ook de video en foto’s waren zeer professioneel. Mede daardoor was er een snelle verkoop van de woning.

Bron: Funda.nl

De heer Van Leeuwen uit Noordwijk 14 mei 2022 (verkooop)

Het contact met Elsalien verliep vlekkeloos en ook in weekend is ze bereikbaar. Verder volgt ze afspraken snel op geeft ze deskundig advies over de prijsstrategie.

Fam van Asten uit Noordwijk 31 maart 2022 (verkoop)

Eerst een kennismaking gesprek gehad waar Elsalien helder uitlegde wat zij precies doet en wat niet en wat haar tarief is. Voor bepalen van de vraagprijs zijn de verschillende opties geschetst en is op basis van de markt in overleg de vraagprijs bepaald. Ook de tekst voor Funda etc. wordt in overleg vastgesteld. Elsalien neemt veel werkzaamheden uithanden en houd je constant op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast is Elsalien zeer sociaal en schat zij de situatie goed in. Kortom alle lof voor makelaar Elsalien.

Bron: Funda.nl

Nancy uit Noordwijk 08 maart 2022 (verkoop)

Elsalien is een toegewijde makelaar die persoonlijke aandacht heeft voor de klant. Ik ben zeer te spreken over haar werkwijze en aanpak. Zij weet écht te promoten (zie hiervoor haar social media), is goed op de hoogte van wat er actueel speelt, denkt met je mee in jouw voordeel en geeft je tegelijkertijd toch altijd de ruimte om zelf de beslissing te nemen. Professioneel én heel vriendelijk. Voor mij heeft zij de gunfactor. Elsalien heeft mij echt bewezen en bevestigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt uit de 7 overige makelaars waarmee ik aanvankelijk een intakegesprek heb gehad (ik ben nogal kieskeurig;-)) Kortom: Integer, betrouwbaar én deskundig is wat je van Elsalien mag verwachten!

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordijk 28 januari 2022 (aankoop)

Thuis bij Elsalien is een zeer goede makelaar. Zij is zeer goed bereikbaar en heeft verstand van zaken. Zij neemt haar werk erg serieus en neemt veel werk voor je uit handen. Zij was bij elke bezichtiging aanwezig en gaf eerlijk advies over de staat van het appartement en over het bieden van de prijs. Wij zouden haar zeker aanbevelen.

Bron: Funda.nl

De heer en mevrouw De Vries uit Noordwijk 28 januari 2022 (verkoop)

Er zijn een paar woorden die mij te binnen schieten als ik terugkijk op de samenwerking cq advisering cq begeleiding bij de verkoop van ons huis met Elsalien ; heel veel rust ontvang je van haar tijdens deze rollercoaster wat het is om je huis te verkopen ,enorm vertrouwen en deskundig , warm en ontzettend aardig en lief mens met een groot toewijding in haar vakgebied naar ons toe , in een woord perfect !!

Bron: Funda.nl