Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Noordwijk

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Kirstin uit Noordwijk 17 oktober 2023 (verkoop)

In één woord: fantastisch! Wij kennen deze makelaar van twee kanten: en als koper in het verleden, maar nu als verkoper.
Zeer betrokken, ook in het weekend of avond. Wanneer je door je drukke baan vaak zelf tijd hebt om zaken te behandelen. Ook dan is zij bereid even te bellen.

Bron: Funda.nl

Diederik uit Noordwijk 4 oktober 2023 (verkoop)

Elsalien is een echte aanrader, loopt net dat stapje extra tov de andere (lokale) makelaars. Zeer goed bereikbaar, reageert snel. En het was net alsof ze haar eigen huis aan het verkopen was. Afspraken waren duidelijk en alles was in een mum van tijd geregeld.

Bron: Funda.nl

Hylke in Noordwijk 13 september 2023 (aankoop)

Elsalien is een geweldige makelaar. Ze geeft kennis van zaken en de juiste connecties, is pro-actief en professioneel. Elsalien heeft ons geduldig bijgestaan en toegehoord tijdens onze zoektocht en heeft kundig onderhandeld toen het erom ging. Ze is een verademing om mee te werken: empatisch, nuchter en aanstekelijk enthousiast. Dankzij haar hebben we ons droomappartement kunnen kopen. Niets dan lof.

Bron: Funda.nl

Cees en Natasja uit Noordwijk 26 juni 2023 (verkoop)

Wat een fijn contact hebben we met Elsalien gehad! In maar liefst drie jaar tijd heeft ze ons regelmatig van advies voorzien bij de aankoop van dé woning, toen het moment eindelijk daar was om ons eigen huis te verkopen was de keuze voor haar als makelaar dan ook snel gemaakt. Bij twijfel over de juiste verkoopprijs hebben we goed overleg gehad en waren de lijntjes kort tijdens het snelle verkooptraject. Altijd met een lach en een persoonlijk tintje!

Bron: Funda.nl

André en Liesbeth uit Noordwijk 14 juni 2023 (verkoop)

Elsalien had voor ons echt de ‘gunfactor’, haar kennis, vriendelijkheid, doortastendheid en doorzettings vermogen trok ons over de streep ondanks ons huis een bijzonder project was! Het is haar gelukt, super blij en trots.
Bedankt Elsalien voor de fijne samenwerking. Grtz Liesbeth en André

Bron: Funda.nl

Familie Steenvoorden uit Noordwijk 26 mei 2023 (verkoop)

Na het overlijden van onze vader waren wij op zoek naar een makelaar voor de verkoop van zijn appartement. Al snel vonden wij onze weg naar Thuis bij Elsalien! Na een kennismakingsgesprek waren wij het al snel met elkaar eens, dit word onze makelaar. Fijn, toegankelijk, open, eerlijk, lief en positief waren onze eerste indrukken! Vandaag na de sleutel overdracht kijken we terug op een fijne open samenwerking met Elsalien en raden we haar zeker aan bij iedereen! Bedankt Elsalien

Bron: Facebook

Dominic en Brian uit Noordwijk 31 april 2023 (verkoop)

Elsalien schept het gevoel dat je de belangrijkste klant bent. Dit omdat ze altijd klaar staat voor vragen en updates betreft de verkoop en alles om verhuizen heen. Wij kregen na elke bezichtiging netjes via telefoon en/of app een update hoe het was verlopen en wat haar verwachtingen zijn. Wij zijn heel blij dat we voor Elsalien hebben gekozen!

Bron: Funda.nl

Bas uit Noordwijk 30 maart 2023 (verkoop)

Elsalien is goed en op alle mogelijke manieren te bereiken. Denkt mee, regelt het en heeft verstand van de lokale markt! Elsalien heeft mij veel rust gegeven. Samen met Elsalien mijn woning verkopen was een feestje voor mij en de koper!

Bron: Funda.nl

Bas en Maaike uit Noordwijk 15 december 2022 (aankoop)

Super contact en zeer vriendelijke vrouw die altijd klaar staat. Verstaat haar vak en heeft een goed gevoel voor de markt.

Bron: Funda.nl

Judith en Mieke uit Noordwijk 07 november 2022 (verkoop)

Elselien neemt echt de tijd voor alles en adviseert en handelt op een hele professionele maar vooral persoonlijke wijze. Vooral haar persoonlijke aanpak maakte dat wij ons als verkopers enorm op ons gemak voelde en alle vertrouwen hadden in een goede afloop van de verkoop van onze woning. Het is toch een hele spannende periode zo’n verkoopproces dus wij kunnen Elselien echt aan iedereen aanraden!!

Bron: Funda.nl

Familie Klinkenberg uit Noordwijk 04 november 2022 (verkoop)

Vanuit een koopsituatie kennisgemaakt met Elsalien, waarbij we een goed gevoel over hielden om ons huis ook via haar te koop te zetten. Het waren een paar enerverende maanden, geen abc’tje, of toch wel! Al met al was de begeleiding erg goed en flexibel. Waarbij Elsalien als goede intermediair tussen alle partijen met ieders belangen kon optreden.

Bron: Funda.nl

De heer De Ruyter uit Noordwijk 14 oktober 2022 (verkoop)

Elsalien is een geweldige makelaar: persoonlijk en professioneel. Ze behartigt echt jouw belangen en laat dat blijken. Ze weet altijd het hele verhaal, ook als je elkaar een tijdje niet hebt gesproken. Ik beveel haar van harte aan!

Bron: Funda.nl