Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Noordwijk

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

De heer De Kluiver uit Noordwijk 23 april 2024 (verkoop)

De makelaar Elsalien was van begin af aan erg betrokken. Ze heeft het gehele proces erg goed begeleid. Zeker in ons geval met een sterfte kan je geen extra rompslomp erbij hebben, als de makelaar dan veel zorgen en handelingen uit handen neemt is dit zeer waardevol.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Krul uit Noordwijk 29 maart 2024 (aankoop)

Naast een grote mate van deskundigheid beschikt Elsalien ook over een groot empatisch vermogen. Op adequate wijze hield zij steeds de vinger aan de pols.
Ik vond het ook uiterst plezierig dat zij over alle acties steeds een terugkoppeling gaf.

Bron: Funda.nl

Martijn en Else uit Noordwijk 23 maart 2024 (verkoop)

Elsalien is een hele prettige makelaar, fijn in de omgang, geeft duidelijk advies, overlegt alle stappen, is altijd bereikbaar, is bescheiden en oprecht enthousiast. Wij bevelen haar zeker aan!

Bron: Funda.nl

Didier en Paulien in Noordwijk 22 maart 2024 (aankoop)

Door Elsalien ons droomhuis gekocht!

Voor een zeer populair huis nam ik contact op met Elsalien voor ondersteuning bij de aankoop. Ondanks dat ze drie dagen later op vakantie ging, nam ze de klus aan en beet ze zich direct met veel enthousiasme vast. Vakkundige begeleiding bij de bezichtiging door inhoudelijke bouwkundige kennis, grondige analyse ter onderbouwing van het bied-advies, strategisch ingesteld tijdens het biedproces en een glasheldere communicatie, ook tijdens haar vakantie, leidde tot de aankoop van ons huis!

Wij zijn ontzettend blij en geloven echt dat dit zonder haar niet was gelukt.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Scherpenisse uit Noordwijk 11 december 2023 (verkoop)

Het contact verliep goed, prettig en snel. Ze reageert snel op berichten. Haar advies over de verkoopprijs is gebaseerd op vergelijkbare woningen die verkocht zijn uit het recente verleden, en kennis van de markt. Daarmee is een goede verkoopprijs afgesproken. Ons huis was door de goede begeleiding en advies binnen een week verkocht. Echt een aanrader.

Bron: Funda.nl

Ina en Anton uit Noordwijk 20 november 2023 (verkoop)

Elsalien is heel vakbekwaam en professioneel. Als persoon heel vriendelijk en oprecht betrokken. Een aanrader om in de arm te nemen als je een huis wilt kopen of verkopen!

Bron: Funda.nl

Kirstin uit Noordwijk 17 oktober 2023 (verkoop)

In één woord: fantastisch! Wij kennen deze makelaar van twee kanten: en als koper in het verleden, maar nu als verkoper.
Zeer betrokken, ook in het weekend of avond. Wanneer je door je drukke baan vaak zelf tijd hebt om zaken te behandelen. Ook dan is zij bereid even te bellen.

Bron: Funda.nl

Diederik uit Noordwijk 4 oktober 2023 (verkoop)

Elsalien is een echte aanrader, loopt net dat stapje extra tov de andere (lokale) makelaars. Zeer goed bereikbaar, reageert snel. En het was net alsof ze haar eigen huis aan het verkopen was. Afspraken waren duidelijk en alles was in een mum van tijd geregeld.

Bron: Funda.nl

Hylke in Noordwijk 13 september 2023 (aankoop)

Elsalien is een geweldige makelaar. Ze geeft kennis van zaken en de juiste connecties, is pro-actief en professioneel. Elsalien heeft ons geduldig bijgestaan en toegehoord tijdens onze zoektocht en heeft kundig onderhandeld toen het erom ging. Ze is een verademing om mee te werken: empatisch, nuchter en aanstekelijk enthousiast. Dankzij haar hebben we ons droomappartement kunnen kopen. Niets dan lof.

Bron: Funda.nl

Cees en Natasja uit Noordwijk 26 juni 2023 (verkoop)

Wat een fijn contact hebben we met Elsalien gehad! In maar liefst drie jaar tijd heeft ze ons regelmatig van advies voorzien bij de aankoop van dé woning, toen het moment eindelijk daar was om ons eigen huis te verkopen was de keuze voor haar als makelaar dan ook snel gemaakt. Bij twijfel over de juiste verkoopprijs hebben we goed overleg gehad en waren de lijntjes kort tijdens het snelle verkooptraject. Altijd met een lach en een persoonlijk tintje!

Bron: Funda.nl

André en Liesbeth uit Noordwijk 14 juni 2023 (verkoop)

Elsalien had voor ons echt de ‘gunfactor’, haar kennis, vriendelijkheid, doortastendheid en doorzettings vermogen trok ons over de streep ondanks ons huis een bijzonder project was! Het is haar gelukt, super blij en trots.
Bedankt Elsalien voor de fijne samenwerking. Grtz Liesbeth en André

Bron: Funda.nl

Familie Steenvoorden uit Noordwijk 26 mei 2023 (verkoop)

Na het overlijden van onze vader waren wij op zoek naar een makelaar voor de verkoop van zijn appartement. Al snel vonden wij onze weg naar Thuis bij Elsalien! Na een kennismakingsgesprek waren wij het al snel met elkaar eens, dit word onze makelaar. Fijn, toegankelijk, open, eerlijk, lief en positief waren onze eerste indrukken! Vandaag na de sleutel overdracht kijken we terug op een fijne open samenwerking met Elsalien en raden we haar zeker aan bij iedereen! Bedankt Elsalien

Bron: Facebook