Ga naar hoofdinhoud

Noordwijk

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Familie Steenvoorden uit Noordwijk 26 mei 2023 (verkoop)

Na het overlijden van onze vader waren wij op zoek naar een makelaar voor de verkoop van zijn appartement. Al snel vonden wij onze weg naar Thuis bij Elsalien! Na een kennismakingsgesprek waren wij het al snel met elkaar eens, dit word onze makelaar. Fijn, toegankelijk, open, eerlijk, lief en positief waren onze eerste indrukken! Vandaag na de sleutel overdracht kijken we terug op een fijne open samenwerking met Elsalien en raden we haar zeker aan bij iedereen! Bedankt Elsalien

Bron: Facebook

Dominic en Brian uit Noordwijk 31 april 2023 (verkoop)

Elsalien schept het gevoel dat je de belangrijkste klant bent. Dit omdat ze altijd klaar staat voor vragen en updates betreft de verkoop en alles om verhuizen heen. Wij kregen na elke bezichtiging netjes via telefoon en/of app een update hoe het was verlopen en wat haar verwachtingen zijn. Wij zijn heel blij dat we voor Elsalien hebben gekozen!

Bron: Funda.nl

Bas uit Noordwijk 30 maart 2023 (verkoop)

Elsalien is goed en op alle mogelijke manieren te bereiken. Denkt mee, regelt het en heeft verstand van de lokale markt! Elsalien heeft mij veel rust gegeven. Samen met Elsalien mijn woning verkopen was een feestje voor mij en de koper!

Bron: Funda.nl

Bas en Maaike uit Noordwijk 15 december 2022 (aankoop)

Super contact en zeer vriendelijke vrouw die altijd klaar staat. Verstaat haar vak en heeft een goed gevoel voor de markt.

Bron: Funda.nl

Judith en Mieke uit Noordwijk 07 november 2022 (verkoop)

Elselien neemt echt de tijd voor alles en adviseert en handelt op een hele professionele maar vooral persoonlijke wijze. Vooral haar persoonlijke aanpak maakte dat wij ons als verkopers enorm op ons gemak voelde en alle vertrouwen hadden in een goede afloop van de verkoop van onze woning. Het is toch een hele spannende periode zo’n verkoopproces dus wij kunnen Elselien echt aan iedereen aanraden!!

Bron: Funda.nl

Familie Klinkenberg uit Noordwijk 04 november 2022 (verkoop)

Vanuit een koopsituatie kennisgemaakt met Elsalien, waarbij we een goed gevoel over hielden om ons huis ook via haar te koop te zetten. Het waren een paar enerverende maanden, geen abc’tje, of toch wel! Al met al was de begeleiding erg goed en flexibel. Waarbij Elsalien als goede intermediair tussen alle partijen met ieders belangen kon optreden.

Bron: Funda.nl

De heer De Ruyter uit Noordwijk 14 oktober 2022 (verkoop)

Elsalien is een geweldige makelaar: persoonlijk en professioneel. Ze behartigt echt jouw belangen en laat dat blijken. Ze weet altijd het hele verhaal, ook als je elkaar een tijdje niet hebt gesproken. Ik beveel haar van harte aan!

Bron: Funda.nl

Lysan en Isaack uit Noordwijk 24 augustus 2022 (aankoop)

Wij zijn zeer tevreden over Thuis bij Elsalien en zouden Elsalien absoluut aanraden als makelaar. Ze neemt echt de tijd om zaken uit te leggen en begeleid je van begin tot eind. We hebben meerdere huizen bekeken en zij wist altijd de juiste vragen te stellen over desbetreffende woningen. Ook weet ze veel van de omgeving.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordwijk 10 augustus 2022 (verkoop)

Elsalien is zeer betrokken, altijd bereikbaar en weet je ook gerust te stellen. Want ondanks dat de markt nog steeds gunstig is om te verkopen vond ik het toch ook erg spannend. Ik hoop op korte termijn geen makelaar meer nodig te hebben maar anders zou ik zeker weer Elsalien de verkoop laten regelen.

Bron: Funda.nl

Mariette en Huub uit Noordwijk 13 juli 2022 (verkoop)

Elsalien is geweldig! Ze geeft eerlijk advies en heeft een goed inzicht van de huidige markt. De verkoop van ons huis ging niet zonder slag of stoot, maar ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat we met Elsalien de juiste koper voor ons huis zouden vinden. Het contact verliep heel prettig, Elsalien is deskundig en we zijn zeer tevreden met het mooie eindresultaat. Wij gaan nooit meer verhuizen, maar anders zouden we zeker weer voor Elsalien kiezen!

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordwijk 06 juli 2022 (aankoop)

Elsalien is een fijne persoonlijkheid. Zij heeft mij ontzettend goede morele ondersteuning geboden. Daarnaast heeft zij elke hobbel in het proces weggenomen.

Bron: Funda.nl

de heer Jelierse uit Noordwijk 27 maart 2022 (verkoop)

Elsalien was zeer betrokken, en zij had een prettige rustige uitstraling, en heeft ons heel goed geholpen. Wij waren zeer tevreden met haar. Zeer behulpzaam met het invullen van allerlei lijsten en formulieren. Ook de video en foto’s waren zeer professioneel. Mede daardoor was er een snelle verkoop van de woning.

Bron: Funda.nl