skip to Main Content

Noordwijk

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Anoniem uit Noordwijk 06 juli 2022 (aankoop)

Elsalien is een fijne persoonlijkheid. Zij heeft mij ontzettend goede morele ondersteuning geboden. Daarnaast heeft zij elke hobbel in het proces weggenomen.

Bron: Funda.nl

de heer Jelierse uit Noordwijk 27 maart 2022 (verkoop)

Elsalien was zeer betrokken, en zij had een prettige rustige uitstraling, en heeft ons heel goed geholpen. Wij waren zeer tevreden met haar. Zeer behulpzaam met het invullen van allerlei lijsten en formulieren. Ook de video en foto’s waren zeer professioneel. Mede daardoor was er een snelle verkoop van de woning.

Bron: Funda.nl

De heer Van Leeuwen uit Noordwijk 14 mei 2022 (verkooop)

Het contact met Elsalien verliep vlekkeloos en ook in weekend is ze bereikbaar. Verder volgt ze afspraken snel op geeft ze deskundig advies over de prijsstrategie.

Fam van Asten uit Noordwijk 31 maart 2022 (verkoop)

Eerst een kennismaking gesprek gehad waar Elsalien helder uitlegde wat zij precies doet en wat niet en wat haar tarief is. Voor bepalen van de vraagprijs zijn de verschillende opties geschetst en is op basis van de markt in overleg de vraagprijs bepaald. Ook de tekst voor Funda etc. wordt in overleg vastgesteld. Elsalien neemt veel werkzaamheden uithanden en houd je constant op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast is Elsalien zeer sociaal en schat zij de situatie goed in. Kortom alle lof voor makelaar Elsalien.

Bron: Funda.nl

Nancy uit Noordwijk 08 maart 2022 (verkoop)

Elsalien is een toegewijde makelaar die persoonlijke aandacht heeft voor de klant. Ik ben zeer te spreken over haar werkwijze en aanpak. Zij weet écht te promoten (zie hiervoor haar social media), is goed op de hoogte van wat er actueel speelt, denkt met je mee in jouw voordeel en geeft je tegelijkertijd toch altijd de ruimte om zelf de beslissing te nemen. Professioneel én heel vriendelijk. Voor mij heeft zij de gunfactor. Elsalien heeft mij echt bewezen en bevestigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt uit de 7 overige makelaars waarmee ik aanvankelijk een intakegesprek heb gehad (ik ben nogal kieskeurig;-)) Kortom: Integer, betrouwbaar én deskundig is wat je van Elsalien mag verwachten!

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordijk 28 januari 2022 (aankoop)

Thuis bij Elsalien is een zeer goede makelaar. Zij is zeer goed bereikbaar en heeft verstand van zaken. Zij neemt haar werk erg serieus en neemt veel werk voor je uit handen. Zij was bij elke bezichtiging aanwezig en gaf eerlijk advies over de staat van het appartement en over het bieden van de prijs. Wij zouden haar zeker aanbevelen.

Bron: Funda.nl

De heer en mevrouw De Vries uit Noordwijk 28 januari 2022 (verkoop)

Er zijn een paar woorden die mij te binnen schieten als ik terugkijk op de samenwerking cq advisering cq begeleiding bij de verkoop van ons huis met Elsalien ; heel veel rust ontvang je van haar tijdens deze rollercoaster wat het is om je huis te verkopen ,enorm vertrouwen en deskundig , warm en ontzettend aardig en lief mens met een groot toewijding in haar vakgebied naar ons toe , in een woord perfect !!

Bron: Funda.nl

Majda en René uit Noordwijk 11 februari 2022 (verkoop)

Elsalien heeft ons enorm geholpen bij de verkoop van ons appartement in Noordwijk. Vanaf het eerste moment kregen wij een goed en fijn gevoel. Alles ging zo snel en soepel. Elsalien is vakkundig, geeft goed advies en denkt mee. Elsalien is zeer flexibel en communicatief sterk. Echt een aanrader!

Bron: Funda.nl

Ruud en Elly uit noordwijk 10 december 2021 (review)

Eigenlijk was het contact vanaf seconde 1 goed. Heel duidelijke vriendelijke uitleg. Zelf hou ik van tutoyeren dat breekt makkelijker het ijs vind ik. Elsalien nam ruim de tijd voor me want het gaat tenslotte niet om een pak beschuit. Het vervolgtraject was super, Elsalien hield me constant op de hoogte van de stand van zaken. Eigenlijk binnen 10 dagen verkocht want het is toch wel een populair appartement achteraf. Niets negatiefs te melden. Zoek je een goede/betrouwbare makelaar(ster), ik beveel Elsalien van harte aan.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordwijk 24 november 2021 (verkoop)

Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij de persoonlijke werkwijze van Elsalien, en dat maakte de keuze voor haar als verkoopmakelaar van onze woning dus makkelijk. Elsalien is helder in haar communicatie en legt de procedure haarfijn uit. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en als er nieuws is met betrekking tot de verkoop van de woning hoor je het direct. Haar eigen netwerk maakte het voor ons mogelijk om snel te schakelen. Tot slot vonden wij het erg fijn dat Elsalien zelf het gehele traject doet, vanaf het eerste gesprek en de bezichtigingen tot aan de verkoop van je woning. Onze woning was snel verkocht en wij raden Elsalien dan ook zeker aan als je een makelaar zoekt!

Bron: Funda.nl

Monique uit Noordwijk 9 november 2021 (verkoop)

Al bij de eerste kennismaking had ik een goed gevoel bij Elsalien. Ze heeft waargemaakt wat ze zegt “ik verkoop een thuis”en zo heeft ze mijn huis ook prachtig in de verkoop gezet. Met haar samenwerking met een fantastische fotograaf zag ik door hele andere ogen mijn huis. Wat een prachtig resultaat. Een huis verkopen is niet niks en dat voelde ze ook perfect aan. Haar warmte maar zakelijke houding heeft een goede verkoop tot stand gebracht. Mocht ik ooit weer een makelaar in deze regio nodig hebben dan zal ik geen moment aarzelen en niemand anders dan Elsalien willen.

Bron: Funda.nl

Astrid uit Noordwijk 9 september 2021 (verkoop)

Ontzettend enthousiaste makelaar. Prettig in omgang, persoonlijke benadering en Is zeer betrokken. Een Oprecht “thuis” gevoel bij Elsalien.

Bron: Funda.nl