Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Noordwijkerhout

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Titia Noordwijkerhout 23 april 2024 (verkoop)

Zeer professioneel en tegelijk warm en betrokken: de dienstverlening van Elsalien heeft mij veel werk uit handen genomen en ik kon erop vertrouwen dat aan alles was gedacht door haar. Beter kon ik niet wensen, Elsalien krijgt van mij een tien!

Bron: Google

Danny uit Noordwijkerhout 28 juli 2023 (verkoop)

hele prettige ervaring.
leuke vrolijke meid met veel kennis, die ons altijd goed heeft geholpen

Bron: Google

Daan uit Noordwijkerhout 4 juli 2023 (verkoop)

Contact, behulpzaam en zeer vriendelijk hebben er voor gezorgd dat het huis snel verkocht is.
Kan ik iedereen aanraden.

Bron: Funda.nl

Review uit Noordwijkerhout 21 Augustus 2021 (aankoop)

We hebben Elsalien benaderd toen wij ons Droomhuis wilden vinden. Daar heeft ze ons uitstekend bij geholpen! Ze is echt op zoek gegaan naar ons persoonlijke verhaal, onze eigen wens. Over haar persoonlijke benadering, kennis en voortvarendheid zijn we zeer tevreden en we kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Bijvoets uit Noordwijkerhout 22 april 2021 (verkoop)

Niets anders dan lof hoe Elsalien ons begeleid heeft bij de verkoop van onze woning. Wat een betrokkenheid en enthousiasme! En wat voelde het, gelijk van het begin af aan, vertrouwd. Bij de bezichtigingen hield ze ons super op de hoogte. Ook was ze bijna 24/7 bereikbaar voor al onze vragen. Dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten, dus we hebben geen ervaring met andere makelaars, maar we kunnen ons niet voorstellen dat andere makelaars het beter doen dan Elsalien. Ook heeft Elsalien ons heel goed op weg geholpen bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning. Voor ons was Elsalien ‘Best Choice”. Mochten we ooit nog een huis willen verkopen, dan komen we zeker bij Elsalien terug.

Bron: Funda.nl

Nadine uit Noordwijkerhout 9 februari 2021 (verkoop)

Hele fijne en vooral snelle service. Een echt ’thuis’ gevoel. Geen omkijken naar en alles is heel soepel verlopen. Een makelaar met gevoel wat ik persoonlijk als zeer prettig heb ervaren. Verkocht op een iets andere manier dan gebruikelijk aan de juiste koper.

Bron: Funda.nl

Aankoop Noordwijkerhout

Mevrouw de Vries uit Noordwijkerhout 27 augustus 2020 (aankoop)

Wij wilden graag ons eerste huis kopen in Noordwijk of Noordwijkerhout. Bij één van de eerste bezichtigingen was Elsalien de verkoopmakelaar en naar aanleiding van het direct zeer prettige contact besloten wij om haar hulp te vragen bij de aankoop van ons huis. Ze heeft ontzettend veel voor ons gedaan en daarbij continu onze wensen en belangen in acht genomen. Ze was zeer bereikbaar en stond altijd voor ons klaar, dat was erg prettig omdat er veel op ons af kwam. Ze is realistisch met afwegingen en is zeer goed op de hoogte van de marktwaarde en staat van een huis. Uiteindelijk hebben we dankzij haar ons droomplekje kunnen kopen! Wij raden haar ten zeerste aan!

Bron: Funda.nl

Ambachstgeest 15, Noordwijk

De heer Klinkhamer uit Noordwijk 25 juli 2020 (verkoop)

Elsalien Bekkering is recent voor zich zelf begonnen als makelaar. Daarbij combineert ze de persoonlijke aandacht en snelle responsetijd met de ervaring en expertise die ze heeft opgedaan bij grotere makelaardijen. Een perfecte combinatie resulterend in een goed verkoopproces; mijn huis is snel verkocht, zeker gezien het segment van de markt waarin het zich bevindt. Ik kan Thuis bij Elsalien zeker aanraden.

Bron: Funda.nl