Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Overige plaatsen

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Mr and Mrs. Paradeisanos-Fernandes in Leiderdorp 26-03-2024

We were searching for a house for a long time. We received recommendation for Elsalien and we were not let down. Elsalien was able to provide us all the info we needed along with very good proposals. Additionally, she helped us have a good assessment of the house and shared her connections to help us make the right deal.

Bron: E-mail

Jeta uit Leiderdorp 12 februari 2024 (verkoop)

Elsalien, Geen dag spijt van onze keuze. Elk woord ben je nagekomen ,dag en nacht bereikbaar. Wat een ontzettend fijn mens ben je ! Vertrouwen en Eerlijk en 1 op 1 persoonlijk contact. Zoals er staat Je verkoopt geen huis maar een Thuis en dat is zeker waar. Bedankt voor al je geduld en vertrouwen in ons. Ik zou het iedereen aanraden.

Bron: Funda.nl

Patrycja in Roelofarendsveen 6 februari 2024 (aankoop)

In ons geval was communicatie erg belangrijk. Omdat we alleen Engels spreken. Makelaar Elsalien heeft het Perfect afgehandeld. Wij Raden de diensten van deze makelaar.

Bron: Funda.nl

Dorien en Sem Valkenburg 23 december 2023 (aankoop)

Elsalien heeft een persoonlijke aanpak, waardoor het (stressvolle) proces van een huis zoeken en kopen een stuk leuker wordt. Ze gaf informatie zodat wij een goede afweging konden maken en steunde ons in de keuzes die wij maakten. Overal is Elsalien een fijne makelaar, zeker aan te raden!

Bron: Funda.nl

Anouk en Andy uit Nieuw-Vennep 1 november 2023 (verkoop)

Elsalien heeft ons weer super geholpen. Drie jaar geleden hielp ze ons met de aankoop van ons 1e huis en nu was er bij de verkoop geen twijfel: we gaan weer voor Elsalien! Ze is goed op de hoogte van de markt, geeft je persoonlijke aandacht en begeleiding en zet net dat stapje extraūüôŹ.

Bron: Funda.nl

Melroy uit Leimuiden 19 juli 2023 (verkoop)

De service en begeleiding die je bij Elsalien krijgt is echt onwijs goed! Het voelt alsof je haar enige klant bent (wat natuurlijk niet zo is) zo klantgericht is ze. Een nuchtere en realistische manier van naar de markt kijken. En altijd bereikbaar vroeg in de morgen tot laat in de avond. Kortom, Elsalien is echt een aanrader.

Bron: Funda.nl

Dick in Alphen aan den Rijn 6 juni 2023 (aankoop)

Heel fijn om contact mee te hebben. Staat altijd klaar, eerlijk en realistisch. Erg goede adviezen gehad.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Janssen uit Zoeterwoude 8 mei 2023 (verkoop)

Een hele fijne samenwerking. Vriendelijk en professioneel. Reageert snel op vragen. Houd je steeds goed op de hoogte van ontwikkelingen in de verkoop.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Nieuw-Vennep 23 maart 2023 (verkoop)

Elsalien was voor ons de perfecte makelaar, ze denkt goed mee, heeft originele idee√ęn, oog voor detail, is zeer service gericht en gaat een pittige onderhandeling niet uit de weg. Ze onderscheidt zich ook van andere door goede foto‚Äôs en leuke video‚Äôs van binnen en buiten het huis te laten maken.
Echt top!

Bron: Funda.nl

Lindsey en Bert uit Lisse 01 juli 2022 (aankoop)

Elsalien heeft ons in vrij korte tijd zeer goed geholpen met het geven van advies en aankopen van de woning. Ze zorgt ervoor dat je overal bij betrokken wordt en op de hoogte wordt gehouden van waar ze mee bezig is. Daarnaast is Elsalien zeer enthousiast en daar werden wij ook heel blij van!

Bron: Funda.nl

Niek en Maartje uit Warmond 12 mei 2022 (aankoop)

Elsalien is een hele fijne makelaar! Ze heeft ons bij een gerichte aankoop heel goed geholpen, was altijd bereikbaar en ook door het proces heen ge√Įnteresseerd. Zeker een aanrader; “ThuisBijElsalien”!

Marloes en Ricky uit Lisse 17 maart 2022 (verkoop)

Elsalien doet haar werk met veel passie en plezier en dat straalt ze ook uit, niets is haar teveel. Ze komt haar woord na, en als er iets is onderneemt ze gelijk actie. Elsalien ga zo door, we zullen je in elk geval overal aanbevelen! Nogmaals bedankt

Bron: Funda.nl