Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Overige plaatsen

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Anouk en Andy uit Nieuw-Vennep 1 november 2023 (verkoop)

Elsalien heeft ons weer super geholpen. Drie jaar geleden hielp ze ons met de aankoop van ons 1e huis en nu was er bij de verkoop geen twijfel: we gaan weer voor Elsalien! Ze is goed op de hoogte van de markt, geeft je persoonlijke aandacht en begeleiding en zet net dat stapje extra🙏.

Bron: Funda.nl

Melroy uit Leimuiden 19 juli 2023 (verkoop)

De service en begeleiding die je bij Elsalien krijgt is echt onwijs goed! Het voelt alsof je haar enige klant bent (wat natuurlijk niet zo is) zo klantgericht is ze. Een nuchtere en realistische manier van naar de markt kijken. En altijd bereikbaar vroeg in de morgen tot laat in de avond. Kortom, Elsalien is echt een aanrader.

Bron: Funda.nl

Dick in Alphen aan den Rijn 6 juni 2023 (aankoop)

Heel fijn om contact mee te hebben. Staat altijd klaar, eerlijk en realistisch. Erg goede adviezen gehad.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Janssen uit Zoeterwoude 8 mei 2023 (verkoop)

Een hele fijne samenwerking. Vriendelijk en professioneel. Reageert snel op vragen. Houd je steeds goed op de hoogte van ontwikkelingen in de verkoop.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Nieuw-Vennep 23 maart 2023 (verkoop)

Elsalien was voor ons de perfecte makelaar, ze denkt goed mee, heeft originele ideeën, oog voor detail, is zeer service gericht en gaat een pittige onderhandeling niet uit de weg. Ze onderscheidt zich ook van andere door goede foto’s en leuke video’s van binnen en buiten het huis te laten maken.
Echt top!

Bron: Funda.nl

Lindsey en Bert uit Lisse 01 juli 2022 (aankoop)

Elsalien heeft ons in vrij korte tijd zeer goed geholpen met het geven van advies en aankopen van de woning. Ze zorgt ervoor dat je overal bij betrokken wordt en op de hoogte wordt gehouden van waar ze mee bezig is. Daarnaast is Elsalien zeer enthousiast en daar werden wij ook heel blij van!

Bron: Funda.nl

Niek en Maartje uit Warmond 12 mei 2022 (aankoop)

Elsalien is een hele fijne makelaar! Ze heeft ons bij een gerichte aankoop heel goed geholpen, was altijd bereikbaar en ook door het proces heen geïnteresseerd. Zeker een aanrader; “ThuisBijElsalien”!

Marloes en Ricky uit Lisse 17 maart 2022 (verkoop)

Elsalien doet haar werk met veel passie en plezier en dat straalt ze ook uit, niets is haar teveel. Ze komt haar woord na, en als er iets is onderneemt ze gelijk actie. Elsalien ga zo door, we zullen je in elk geval overal aanbevelen! Nogmaals bedankt

Bron: Funda.nl

Eelco uit Valkenburg 02 maart 2022 (aankoop)

Een vriendelijke en zeer professionele makelaar. De communicatie verliep vloeiend en snel. Vak inhoudelijke kennis op technisch en financieel gebied was groot. Op persoonlijk vlak kan ze goed de wensen en behoeftes van een klant in een zoekopdracht verwoorden. Hier door is er snel een passende woning gevonden.

Bron: Funda.nl

Negin en Milad uit Den Hoorn 21 januari 2022 (aankoop)

We were not able to get the house without Elsalien’s help. During the process of buying the house, she was always with us and supported us like a true friend.We are highly satisfied with her support and advices.

Bron: Funda.nl

Review uit Buitenkaag 5 oktober 2021 (verkoop)

Na het overlijden van mijn moeder kwam onvermijdelijk het moment dat haar huisje verkocht moest worden. Dan komt ook het keuzemoment van een makelaar. Ik heb een groot kantoor en een kleine, zelfstandig werkende makelaar, Elsalien, uitgenodigd een offerte uit te brengen. Na het contact met beide makelaars was het voor mij direct duidelijk, wat een verschil in benadering! Hoewel het grote kantoor een hogere verkoopprijs voorstelde, voelde de benadering door de makelaar als buitengewoon onpersoonlijk, bijna afstandelijk, terwijl je nu juist behoefte hebt aan die persoonlijke band als je het huisje waar je geboren bent gaat verkopen. Bij Elsalien was dit gevoel direct goed, ondanks dat het voor haar ook een bijzonder, niet alledaags, object was om te verkopen. Het is fijn om via korte lijnen, telefoon, WhatsApp en e-mail contact te hebben met een makelaar als Elsalien die daardoor bij allerlei vragen goed bereikbaar is. De presentatie van het huisje werd door Elsalien, in samenwerking met een bevlogen fotograaf, erg mooi in beeld gebracht, hetgeen veel kijkers en gegadigden opleverde. Al met al zijn wij, mijn zus en ik, erg tevreden over de persoonlijke begeleiding en totale aanpak door Elsalien Makelaardij! Nogmaals dank Elsalien.

Bron: Funda.nl

Marie en Thom uit Alphen 15 september 2021 (aankoop)

Elsalien did an amazing job considering how difficult the market is. During the visits her knowledge saved us from putting bids on houses where we initially severly underestimated the costs of renovations. She also got us out of another offer where the inspection revealed severe structural issues. We ended up acquiring a house that is outside of her area, and still, she was able to advise us properly and mediate efficiently in the buying process. She’s tactful, kind, and communicates effectively. She goes above and beyond for the the customer. Always keeping a positive tone, too! I have already recommended her to several colleagues, and will keep doing so! Elsalien, van harte bedankt!

Bron: Funda.nl