Ga naar hoofdinhoud

Overige plaatsen

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Mevrouw Janssen uit Zoeterwoude 8 mei 2023 (verkoop)

Een hele fijne samenwerking. Vriendelijk en professioneel. Reageert snel op vragen. Houd je steeds goed op de hoogte van ontwikkelingen in de verkoop.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Nieuw-Vennep 23 maart 2023 (verkoop)

Elsalien was voor ons de perfecte makelaar, ze denkt goed mee, heeft originele ideeën, oog voor detail, is zeer service gericht en gaat een pittige onderhandeling niet uit de weg. Ze onderscheidt zich ook van andere door goede foto’s en leuke video’s van binnen en buiten het huis te laten maken.
Echt top!

Bron: Funda.nl

Lindsey en Bert uit Lisse 01 juli 2022 (aankoop)

Elsalien heeft ons in vrij korte tijd zeer goed geholpen met het geven van advies en aankopen van de woning. Ze zorgt ervoor dat je overal bij betrokken wordt en op de hoogte wordt gehouden van waar ze mee bezig is. Daarnaast is Elsalien zeer enthousiast en daar werden wij ook heel blij van!

Bron: Funda.nl

Niek en Maartje uit Warmond 12 mei 2022 (aankoop)

Elsalien is een hele fijne makelaar! Ze heeft ons bij een gerichte aankoop heel goed geholpen, was altijd bereikbaar en ook door het proces heen geïnteresseerd. Zeker een aanrader; “ThuisBijElsalien”!

Marloes en Ricky uit Lisse 17 maart 2022 (verkoop)

Elsalien doet haar werk met veel passie en plezier en dat straalt ze ook uit, niets is haar teveel. Ze komt haar woord na, en als er iets is onderneemt ze gelijk actie. Elsalien ga zo door, we zullen je in elk geval overal aanbevelen! Nogmaals bedankt

Bron: Funda.nl

Eelco uit Valkenburg 02 maart 2022 (aankoop)

Een vriendelijke en zeer professionele makelaar. De communicatie verliep vloeiend en snel. Vak inhoudelijke kennis op technisch en financieel gebied was groot. Op persoonlijk vlak kan ze goed de wensen en behoeftes van een klant in een zoekopdracht verwoorden. Hier door is er snel een passende woning gevonden.

Bron: Funda.nl

Negin en Milad uit Den Hoorn 21 januari 2022 (aankoop)

We were not able to get the house without Elsalien’s help. During the process of buying the house, she was always with us and supported us like a true friend.We are highly satisfied with her support and advices.

Bron: Funda.nl

Review uit Buitenkaag 5 oktober 2021 (verkoop)

Na het overlijden van mijn moeder kwam onvermijdelijk het moment dat haar huisje verkocht moest worden. Dan komt ook het keuzemoment van een makelaar. Ik heb een groot kantoor en een kleine, zelfstandig werkende makelaar, Elsalien, uitgenodigd een offerte uit te brengen. Na het contact met beide makelaars was het voor mij direct duidelijk, wat een verschil in benadering! Hoewel het grote kantoor een hogere verkoopprijs voorstelde, voelde de benadering door de makelaar als buitengewoon onpersoonlijk, bijna afstandelijk, terwijl je nu juist behoefte hebt aan die persoonlijke band als je het huisje waar je geboren bent gaat verkopen. Bij Elsalien was dit gevoel direct goed, ondanks dat het voor haar ook een bijzonder, niet alledaags, object was om te verkopen. Het is fijn om via korte lijnen, telefoon, WhatsApp en e-mail contact te hebben met een makelaar als Elsalien die daardoor bij allerlei vragen goed bereikbaar is. De presentatie van het huisje werd door Elsalien, in samenwerking met een bevlogen fotograaf, erg mooi in beeld gebracht, hetgeen veel kijkers en gegadigden opleverde. Al met al zijn wij, mijn zus en ik, erg tevreden over de persoonlijke begeleiding en totale aanpak door Elsalien Makelaardij! Nogmaals dank Elsalien.

Bron: Funda.nl

Marie en Thom uit Alphen 15 september 2021 (aankoop)

Elsalien did an amazing job considering how difficult the market is. During the visits her knowledge saved us from putting bids on houses where we initially severly underestimated the costs of renovations. She also got us out of another offer where the inspection revealed severe structural issues. We ended up acquiring a house that is outside of her area, and still, she was able to advise us properly and mediate efficiently in the buying process. She’s tactful, kind, and communicates effectively. She goes above and beyond for the the customer. Always keeping a positive tone, too! I have already recommended her to several colleagues, and will keep doing so! Elsalien, van harte bedankt!

Bron: Funda.nl

Nicky uit Zoeterwoude 3 Augustus 2021 (verkoop)

Ik was al heel erg tevreden over Elsalien bij de aankoop van een woning en toen wij onze woning gingen verkopen hebben wij haar hiervoor gevraagd. Het was allemaal erg kort dag en hier heeft zij zo goed naar gehandeld. Snel, efficiënt, goed en altijd even spontaan zoals zij is. Ik ben enorm blij met het resultaat van de verkoop van de woning en dit komt mede door haar professionele aanpak en altijd vrolijke enthousiasme!

Bron: Funda.nl

Daphne uit Voorhout 17 juni 2021 (aankoop in Lisse)

In deze tijd is een huis kopen een hele opgave. Dit hebben we samen met Elsalien gedaan. Ze neemt echt de tijd voor je, houd in de gaten wanneer er weer een huis op de markt komt en ging elke bezichtiging met ons mee. Bij de biedingen gingen we samen kijken wat voor ons de beste prijs was. Helaas wel aantal keer overboden. Bij dit huis was Elsalien net zo blij als wij toen ons bod werd geaccepteerd. Elsalien werkt niet van 9 tot 17, ze is altijd te bereiken. Zelfs ’s avonds en in het weekend. Dit maakt het contact is zeer persoonlijk. Dit wordt straks ook echt ons Thuis gekocht met hulp van Elsalien.

Bron: Funda.nl

Dave en Eefje uit Nieuw-Vennep 8 april 2021 (aankoop)

Elsalien heeft ons geholpen bij de aankoop van ons huis in Nieuw- Vennep. Wij vinden haar vriendelijk, enthousiast, deskundig, kritisch in de goede zin van het woord, ze denkt met je mee en is goed bereikbaar voor vragen. Ze is een makelaar die wij zeker zouden aanraden.

Bron: Google