Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Leiden

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Lili-Anne uit Leiden 30 januari 2024 (aankoop)

Dé aangewezen makelaar wanneer je op zoek bent naar een nieuw (t)huis! Denkt mee, reageert snel en is betrokken. Een ware topper!

Bron: Funda.nl

Familie Wauters uit Leiden 15 maart 2023 (verkoop)

Zo’n 9 jaar geleden Elsalien ontmoet, was toen de bemiddelaar van de verkopende partij. Toen reeds toegezegd dat, mochten we het appartement verkopen, dit via Elsalien te doen vanwege de erg prettige contacten die we onderhielden. Was voor ons niet moeilijk om haar te contacteren. Zeer open en erg enthousiast.

Bron: Funda.nl

De heer Raan en mevrouw Verwer uit Leiden 22 december 2022 (verkoop)

Het contact verliep van het eerste tot het laatste moment heel prettig! Elsalien was heel duidelijk in haar communicatie, hield ons goed op de hoogte van de voortgang en we hadden de indruk dat ze ook voor de kijkers een prettige gesprekspartner was. We hadden daarom, zonder enig voorbehoud, het volste vertrouwen in Elsalien als onze makelaar bij de verkoop van ons huis.

Patrick en Daisy uit Leiden 23 mei 2022 (verkoop)

Elsalien is heel prettig om mee samen te werken. Ze is heel spontaan en oprecht geïnteresseerd. Ook heeft ze om haar heen een goed team, waardoor ze echt kan zorgen dat je woning eruit springt. Daarnaast kun je haar bijna elk moment van de dag bellen om te overleggen of iets kort te sluiten. Wij zouden iedereen haar aanraden als je een huis wil kopen of verkopen.

Bron: Funda.nl

Lisan en mark uit Leiderdorp 24 februari 2022 (aankoop)

Elsalien heeft ons enorm goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis! Ze was altijd bereikbaar voor vragen en echt betrokken bij het proces. Haar kennis en advies hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat wij deze woning hebben kunnen kopen!

Bron: Google

Familie van Duijn uit Leiden 19 januari 2022 (verkoop)

Het contact met Elsalien was heel erg fijn. Ook in de avonduren konden we gewoon even contact hebben met elkaar. Vanaf de voorbereiding van de verkoop , extra hulp bij aankleding voor je interiuer tot en met het regelen van al het papierwerk, alles werd prima geregeld. Zelfs het mogelijk maken van het digitaal ondertekenen van de concept koopovereenkomst werd geregeld. Thuis bij Elsalien Makelaardij gaf ons in ieder geval een fijn gevoel, TOP!

Bron: Funda.nl

Len en Lize uit Leiden 19 januari 2022 (aankoop)

Elselien heeft ons de afgelopen maanden geholpen in het zoeken- en aankopen van een huis wat bij ons past. Ze is goed en vlot bereikbaar, kent de markt vanuit verschillende rollen (aan- en verkoop, taxateur) waardoor ze veel kennis heeft. Gaat mee naar bezichtigingen als je daar behoefte aan hebt, weet goed te schakelen met diverse betrokkenen in het proces en heeft in deze markt met een tekort aan huizen haar pro activiteit om je dat streepje voor te geven die je nu nodig hebt.

Bron: Funda.nl

André en Patricia uit Leiden 9 november 2021 (verkoop)

Wij zijn ontzettend tevreden met thuis bij Elsalien als makelaar en zouden haar ook bij iedereen aanbevelen. Het gehele traject is voor ons boven verwachting verlopen en zijn erg tevreden met het eindresultaat. Elsalien bereid zich goed voor en heeft veel marktkennis. Ze is zeer deskundig en heeft ons van begin tot eind goed begeleid. Ze communiceert erg prettig en vriendelijk en houd je overal van op de hoogte. Eigenlijk hoef je nergens achteraan want Elsalien verzorgt alles goed tot in de kleinste details. Je merkt aan alles dat zij veel ervaring heeft. Kortom, zoek je een makelaar die je volledig ontzorgt, oog voor details heeft én net dat stapje extra zet dan bevelen wij Elsalien zeer zeker aan.

Bron: Funda.nl

de heer Doove en mevrouw Hakkenberg uit Leiden 2 november 2021 (verkoop)

Wij zijn heel tevreden over de persoonlijke aanpak van Elsalien. Elsalien geeft heldere informatie, je weet waar je aan toe bent. Haar advies is deskundig, ze weet waar ze het over heeft. Is eerlijk over wat wel en niet mogelijk is. En komt toezegging na! Wij bevelen Elsalien zeker aan!

Bron: Funda.nl

Review uit Leiden 28 Augustus 2021 (aankoop)

Deskundige, persoonsgerichte en realistische voorbereiding in het zoektraject waardoor ik heel goed wist in welk prijscategorie ik het moest zoeken naar wat voor soort woning. Na enkele weken via het Copaan zoeksysteem een aantal opties vergeleken te hebben zonder tot bezichtiging over te gaan, was me bij het gekochte huis door de overweging meteen duidelijk en zeker dat dit het was. Elsalien hield me steeds scherp en zo werd het meteen bij het eerste bod dat we uitbrachten raak.

Bron: Funda.nl

Kirsten uit Leiden 19 juni 2021 (verkoop)

Mijn buurmeisje gaf de naam van Elsalien aan mij door. Zij had net een huis gekocht en was erg tevreden over haar als aankoopmakelaar. En ze heeft geen woord te veel gezegd! Na een eerste kennismaking was ik er al snel uit, Elsalien was de juiste persoon om mijn huis te verkopen. Met haar durfde ik deze grote sprong aan. Vanaf de eerste kennismaking was er een klik met haar en dat is bij de verkoop van je huis heel erg belangrijk. Zij is enthousiast en heel deskundig, ze is goed op de hoogte van de verkoopmarkt en bereidt haar zaakjes heel goed voor. Elsalien werkt samen met een prettige fotograaf, die prachtige foto’s en filmpjes heeft van mijn huis heeft gemaakt. Ze is heel goed bereikbaar zowel via e-mail als telefonisch, zelfs in het weekend! De bezichtigingen vond ik spannend, maar Elsalien heeft mij gerustgesteld. Elsalien is de juiste vakvrouw op de juiste plaats. Ik ben zeer tevreden over haar klantgerichte begeleiding tijdens de verkoop van mijn huis. Ik zou iedereen dan ook aanraden om haar als makelaar te nemen.

Bron: Funda.nl

Verkoop Vreewijkstraat Leiden

De heer Meijer uit Leiden 16 november 2020 (verkoop)

Voorkomend en representatief. Snel en duidelijk in de communicatie. Denkt mee en is oplossingsgericht. Er was vertrouwen in haar advies. Altijd snel bereikbaar per telefoon of WhatsApp. Werkt als zelfstandige met een goed netwerk in de regio. We hebben een zeer concurrerende prijs betaald voor goede service zonder de opsmuk van sommige grotere kantoren.

Bron: Funda.nl