skip to Main Content

Verkoop

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Eelco uit Oegstgeest 11 juli 2022 (aankoop & verkoop)

Een makelaar met veel kennis, denkt met je mee als het om aankoop en verbouwings kosten en opties gaat. Weet ook de persoonlijke situaties goed in te schatten waardoor de gesprekken altijd persoonlijk en prettig zijn. Door haar inzicht en advies heb ik de verkoop van mijn oude huis en de aankoop van mijn nieuwe huis als erg prettig ervaren.

Bron: Funda.nl

Lindsey uit Oegstgeest 12 juli 2022 (verkoop)

Elsalien weet goed waar ze het over heeft. Haar verwachtingen deelt ze met je, waardoor je zelf ook goed weet waar je aan toe bent. Het verliep allemaal heel soepel.

Bron: Funda.nl

Familie van Belen uit Katwijk 08 juli 2022 (verkoop)

Elsalien is zeer bekwaam en vakkundig, reageert direct op vragen en staat gelijk voor je klaar. Ze is goed op de hoogte wat er speelt op de huizenmarkt en daarbij een lieve meid.

Bron: Funda.nl

de heer Jelierse uit Noordwijk 27 maart 2022 (verkoop)

Elsalien was zeer betrokken, en zij had een prettige rustige uitstraling, en heeft ons heel goed geholpen. Wij waren zeer tevreden met haar. Zeer behulpzaam met het invullen van allerlei lijsten en formulieren. Ook de video en foto’s waren zeer professioneel. Mede daardoor was er een snelle verkoop van de woning.

Bron: Funda.nl

Patrick en Daisy uit Leiden 23 mei 2022 (verkoop)

Elsalien is heel prettig om mee samen te werken. Ze is heel spontaan en oprecht geïnteresseerd. Ook heeft ze om haar heen een goed team, waardoor ze echt kan zorgen dat je woning eruit springt. Daarnaast kun je haar bijna elk moment van de dag bellen om te overleggen of iets kort te sluiten. Wij zouden iedereen haar aanraden als je een huis wil kopen of verkopen.

Bron: Funda.nl

De heer Van Leeuwen uit Noordwijk 14 mei 2022 (verkooop)

Het contact met Elsalien verliep vlekkeloos en ook in weekend is ze bereikbaar. Verder volgt ze afspraken snel op geeft ze deskundig advies over de prijsstrategie.

Stéfan en Jennifer uit Voorhout 21 maart 2022 (verkoop)

Het afgelopen jaar hebben wij veel misgegrepen met biedingen op huizen en daardoor hebben wij veel verschillende makelaars gezien. Elsalien sprong daar wel bovenuit met haar presentatie, ondanks dat wij ook bij dat huis het niet waren geworden. Gelukkig is het ons wel uiteindelijk gelukt om een nieuwe woning aan te kopen en daardoor hebben wij het Elsalien gegund om onze huidige woning te verkopen.

Daar hebben wij zeker geen spijt van gekregen! Een super presentatie van onze woning op funda en op social media. De communicatie met Elsalien verliep ook erg soepel, een hele goede makelaar dus!

Bron: Funda.nl

Marloes en Ricky uit Lisse 17 maart 2022 (verkoop)

Elsalien doet haar werk met veel passie en plezier en dat straalt ze ook uit, niets is haar teveel. Ze komt haar woord na, en als er iets is onderneemt ze gelijk actie. Elsalien ga zo door, we zullen je in elk geval overal aanbevelen! Nogmaals bedankt

Bron: Funda.nl

Fam van Asten uit Noordwijk 31 maart 2022 (verkoop)

Eerst een kennismaking gesprek gehad waar Elsalien helder uitlegde wat zij precies doet en wat niet en wat haar tarief is. Voor bepalen van de vraagprijs zijn de verschillende opties geschetst en is op basis van de markt in overleg de vraagprijs bepaald. Ook de tekst voor Funda etc. wordt in overleg vastgesteld. Elsalien neemt veel werkzaamheden uithanden en houd je constant op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast is Elsalien zeer sociaal en schat zij de situatie goed in. Kortom alle lof voor makelaar Elsalien.

Bron: Funda.nl

Dianne en Gert uit Oegstgeest 31 maart 2022 (verkoop)

We zijn in contact gekomen met Elsalien vanwege de (onverwachte) aankoop van een nieuwe woning waar zij de makelaar van was. Dit contact verliep zo prettig en persoonlijk dat we hebben besloten om haar ook in te schakelen als verkoopmakelaar van ons huis. Het was een rollercoaster, maar Elsalien stond en staat altijd voor ons klaar. Ze is betrokken, open en realistisch. Het aankopen/verkopen van een woning is een hele klus, maar het persoonlijke contact met Elsalien maakte dit een stuk makkelijker.

Bron: Funda.nl

Petra en Bouwe uit Katwijk 12 maart 2022 & 22 februari 2022 (verkoop en aankoop)

VERKOOP
Wat een fantastische makelaar is Elsalien. Ze staat altijd voor je klaar en geen vraag is te gek. Denk mee en zorgt dat alles tip top geregeld is. Haalt alles uit de kast om het jouw als verkoper te ondersteunen. Zakelijk, professioneel, maar wel met een persoonlijke touch.

AANKOOP
Deskundig, enthousiast, betrouwbaar, betrokken, geduldig, staat altijd voor je klaar, en heeft expertise op vele vlakken.Veel huizen met haar bekeken en besproken. Voordat je een bod doet, bespreekt ze altijd een duidelijke strategie. Ze kan je van alles uit handen nemen, geen vraag is te gek of zij komt met een oplossing. Ze beschikt over waardevolle connecties zoals een hypotheekadviseur, stylisten, energielabel noem maar op, die ook stuk voor stuk houden van hun werk. In deze bijzondere woningmarkt is Elsalien als aankoop/verkoop makelaar van onschatbare waarde!

Nancy uit Noordwijk 08 maart 2022 (verkoop)

Elsalien is een toegewijde makelaar die persoonlijke aandacht heeft voor de klant. Ik ben zeer te spreken over haar werkwijze en aanpak. Zij weet écht te promoten (zie hiervoor haar social media), is goed op de hoogte van wat er actueel speelt, denkt met je mee in jouw voordeel en geeft je tegelijkertijd toch altijd de ruimte om zelf de beslissing te nemen. Professioneel én heel vriendelijk. Voor mij heeft zij de gunfactor. Elsalien heeft mij echt bewezen en bevestigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt uit de 7 overige makelaars waarmee ik aanvankelijk een intakegesprek heb gehad (ik ben nogal kieskeurig;-)) Kortom: Integer, betrouwbaar én deskundig is wat je van Elsalien mag verwachten!

Bron: Funda.nl