Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Verkoop

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Fam. Van Duijn uit Katwijk 24 april 2024 (verkoop)

We zijn heel tevreden zowel bij de aankoop van ons huis als bij de verkoop.
Eerlijk en vriendelijk.
Behulpzaam.
Goed te bereiken.

Bron: Funda.nl

De heer De Kluiver uit Noordwijk 23 april 2024 (verkoop)

De makelaar Elsalien was van begin af aan erg betrokken. Ze heeft het gehele proces erg goed begeleid. Zeker in ons geval met een sterfte kan je geen extra rompslomp erbij hebben, als de makelaar dan veel zorgen en handelingen uit handen neemt is dit zeer waardevol.

Bron: Funda.nl

Titia Noordwijkerhout 23 april 2024 (verkoop)

Zeer professioneel en tegelijk warm en betrokken: de dienstverlening van Elsalien heeft mij veel werk uit handen genomen en ik kon erop vertrouwen dat aan alles was gedacht door haar. Beter kon ik niet wensen, Elsalien krijgt van mij een tien!

Bron: Google

Martijn en Else uit Noordwijk 23 maart 2024 (verkoop)

Elsalien is een hele prettige makelaar, fijn in de omgang, geeft duidelijk advies, overlegt alle stappen, is altijd bereikbaar, is bescheiden en oprecht enthousiast. Wij bevelen haar zeker aan!

Bron: Funda.nl

Gert Wim uit Katwijk 20 maart 2024 (verkoop)

Elsalien heeft mij begeleid bij de verkoop van mijn woning in Katwijk aan Zee. Ondanks dat ik aan de andere kant van het land woon, was het contact direct heel erg goed, oa via telefoon, WhatsApp en e-Mail. Heel fijn!
De verkoop is snel en goed verlopen. Na iedere kijkdag ontving ik na afloop van de bezoeken een duidelijke update en ook administratief verliep het verkoopproces heel soepel.
Elsalien kan ik als makelaar van harte aanbevelen. Professioneel, persoonlijk, accuraat en snel.

Bron: Funda.nl

Bas en Esmee uit Katwijk 15 maart 2024 (verkoop)

Zeer prettige samenwerking. Communicatie was altijd snel en makkelijk. Daarnaast heeft Elsalien een goed netwerk van onafhankelijke professionals die ons geholpen hebben met het regelen van financiën, fotos, keuringen etc. Zeker een aanrader!

Bron: Funda.nl

Jeta uit Leiderdorp 12 februari 2024 (verkoop)

Elsalien, Geen dag spijt van onze keuze. Elk woord ben je nagekomen ,dag en nacht bereikbaar. Wat een ontzettend fijn mens ben je ! Vertrouwen en Eerlijk en 1 op 1 persoonlijk contact. Zoals er staat Je verkoopt geen huis maar een Thuis en dat is zeker waar. Bedankt voor al je geduld en vertrouwen in ons. Ik zou het iedereen aanraden.

Bron: Funda.nl

Linda uit Katwijk 25 januari 2024 (verkoop)

Contact met Elsalien verliep zeer soepel en kundig. Geen 9 tot 17.00 instelling en als er vragen zijn dan krijg je snel antwoord van haar.
Verder denkt ze goed mee met je en krijg je goed advies.
Kortom een makelaar die ik iedereen kan aanbevelen zowel voor de aankoop als voor de verkoop, aangezien beide heeft geregeld voor ons!

Bron: Funda.nl

Marlies uit Oegstgeest 27 december 2024 (verkoop)

Wat ben ik blij dat we voor Elsalien gekozen hadden voor de verkoop van ons huis. Elsalien is realistisch, zeer kundig en neemt echt alle tijd voor je. Niets is haar te veel. Daarnaast heeft Elsalien goede kennis van de markt en kan je alles met een zeer goed vertrouwen aan haar overlaten. Waar een andere makelaar stopt zet Elsalien een stap verder.

Bron: Google

Jeroen uit Oegstgeest 27 december 2023 (verkoop)

Ik ben heel blij met mijn keuze voor Elsalien. In mijn ogen heeft ze een ongekende toewijding, vastberadenheid en een scherp inzicht getoond. Iemand die je met een gerust hart de touwtjes in handen kunt geven, terwijl je tegelijkertijd alle ruimte voor inspraak behoudt. Kortom, een echte topper.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Scherpenisse uit Noordwijk 11 december 2023 (verkoop)

Het contact verliep goed, prettig en snel. Ze reageert snel op berichten. Haar advies over de verkoopprijs is gebaseerd op vergelijkbare woningen die verkocht zijn uit het recente verleden, en kennis van de markt. Daarmee is een goede verkoopprijs afgesproken. Ons huis was door de goede begeleiding en advies binnen een week verkocht. Echt een aanrader.

Bron: Funda.nl

Mevrouw De Bruijn-Smits uit Katwijk 8 december 2023 (aankoop en verkoop)

Het contact met deze makelaar is heel fijn verlopen. Ook in de avonduren en in het weekend reageert zij op apps en mails. Zij verkoopt geen (makelaars) praatjes en daar ben ik het meest blij mee😊. Zij luistert en is eerlijk in het geven van advies.

Bron: Funda.nl