Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Rijnsburg

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Gemeente Katwijk 30 oktober 2023 (verkoop)

Hele prettige integere makelaar en altijd goed bereikbaar. Ik zou Elsalien zeker aanbevelen bij anderen.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Rijnsburg 4 september 2022 (verkoop)

Elsalien is kundig en duidelijk en haar enthousiasme waarmee ze de opdracht aanneemt, de verkoop doet en de woning aanprijst op sociale media heeft ervoor gezorgd dat mijn woning goed verkocht is. De bereikbaarheid van Elsalien is erg goed en Elsalien is prettig in de omgang en houdt rekening met de wensen van de koper.

Ik ben super tevreden over dit traject en zou iedereen die een woning wil verkopen aanraden om gebruik te maken van de diensten van Elsalien.

Bron: Funda.nl

Mevr. Binnendijk uit Rijnsburg 12 augustus 2022 (verkoop)

Elsalien heeft precies gebracht wat ik vooraf had gehoopt. Ze is betrokken, snel, altijd bereikbaar, houd je steeds op de hoogte en zet zich voor de volle 100% in!

Bron: Funda.nl

Petra en Bouwe uit Katwijk 12 maart 2022 & 22 februari 2022 (verkoop en aankoop)

VERKOOP
Wat een fantastische makelaar is Elsalien. Ze staat altijd voor je klaar en geen vraag is te gek. Denk mee en zorgt dat alles tip top geregeld is. Haalt alles uit de kast om het jouw als verkoper te ondersteunen. Zakelijk, professioneel, maar wel met een persoonlijke touch.

AANKOOP
Deskundig, enthousiast, betrouwbaar, betrokken, geduldig, staat altijd voor je klaar, en heeft expertise op vele vlakken.Veel huizen met haar bekeken en besproken. Voordat je een bod doet, bespreekt ze altijd een duidelijke strategie. Ze kan je van alles uit handen nemen, geen vraag is te gek of zij komt met een oplossing. Ze beschikt over waardevolle connecties zoals een hypotheekadviseur, stylisten, energielabel noem maar op, die ook stuk voor stuk houden van hun werk. In deze bijzondere woningmarkt is Elsalien als aankoop/verkoop makelaar van onschatbare waarde!

Rosalie en Stephan uit Rijnsburg 17 december 2021 (aankoop)

Wij kunnen Elsalien aan iedereen aanraden! Ze is betrokken, goed bereikbaar (zelfs op vakantie) en denkt echt met je mee. Ze neemt de tijd om jou en je wensen te leren kennen. Heel waardevol is ook haar bouwtechnische kennis. In deze oververhitte markt houdt Elsalien haar hoofd koel en ze helpt jou om reële bedingen te doen op huizen die echt bij je passen. Hierdoor hebben wij ons droomhuis inmiddels gekocht, zonder Elsalien had ons dit niet gelukt!

Bron: Funda.nl

Léon uit Oegstgeest 10 mei 2021 (aankoop in Rijnsburg)

Elsalien heeft mij begeleid bij het aankopen van mijn nieuwe woning. Na een aantal pogingen om een nieuw huis te bemachtigen toch besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen. Ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze, Elsalien gaat mee met de bezichtiging en kijkt op een andere en veel professionelere manier naar huizen dan ik zelf kon doen. Zo denkt ze mee over de toekomstige mogelijkheden van het huis en heeft ze een goed beeld van de mogelijke tekortkomingen aan het huis.

Elsalien reageert zeer proactief en doet er alles aan om het huis te kunnen kopen voor een zo eerlijk mogelijke prijs. Tevens geeft ze zeer bruikbare tips over de invullingen van het voorbehoud. Dit heeft erin geresulteerd dat ik het eerste huis waar Elsalien mij begeleid heeft heb kunnen kopen, dit terwijl ik niet eens het hoogste bod had! De aankoopbegeleiding van Elsalien is zeer waardevol en kan ik elke huizenzoeker van harte aanbevelen!

Bron: Funda.nl

Familie Kologranic uit Rijnsburg 20 april 2021 (aankoop)

Elsalien heeft ons geholpen met de verkoop van ons appartement, wat snel verkocht was. En wat zijn we toch weer superblij met haar! Zonder haar, hadden we ons nieuwe thuis niet eens kunnen bezichtigen. We kwamen er niet doorheen door de vele aanmeldingen. Maar Elsalien, zij regelt het wel even. We zagen zoveel potentie in het huis. En besloten er voor te gaan. Elsalien heeft de onderhandelingen gedaan, en de communicatie naar ons toe was zowel bij verkoop als aankoop vlot, duidelijk en eerlijk. Na 2 dagen belde Elsalien. Het was gelukt! Ongelooflijk! Elsalien is een echte leuke, enthousiaste vrouw die ervoor gaat. Bedankt lieve thuis bij Elsalien!

Bron: Funda.nl

Familie Ravensbergen uit Rijnsburg 8 april 2021 (verkoop)

Wij hebben Elsalien ontmoet via onze buren. Zij hadden hun flat te koop gezet en wij zouden dat ook heel snel doen. Ik ben op funda gaan kijken hoe zij het had gedaan. Ik was zo onder de indruk van de video die ze gemaakt had. Heel professioneel maar ook heel gezellig. Klink misschien raar maar zo voelde ik dat. Dus heb het mijn man ook laten zien. En wij waren beiden onder de indruk. We hebben meteen contact met haar gezocht en dat ging heel plezierig.

Bron: Funda.nl

Familie Wisse uit Rijnsburg 26 maart 2021 (verkoop)

Het (ver)kopen van je huis… er komt heel veel bij kijken. Een goede makelaar is dan onmisbaar! We kunnen u ´Thuis bij Elsalien´ van harte aanbevelen! Na het eerste telefoontje kon dezelfde middag al een gesprek en een waardebepaling van ons huis geregeld worden. Na dit eerste contact twijfelden we geen moment om Elsalien als onze verkoopmakelaar te vragen. Heel fijn dat er de tijd voor werd genomen om al onze vragen te beantwoorden en dat we vervolgens heel veel denk- en regelwerk uit handen konden geven… Wat opvalt aan de werkwijze van Elsalien is haar enthousiasme, persoonlijke aanpak, vakkundigheid, transparante, overzichtelijke en snelle! werkwijze, goede bereikbaarheid, eerlijkheid en flexibiliteit!

We waren verbaasd hoe snel alles in gang gezet kon worden! Er werd gezorgd voor een complete presentatie van bijzondere kwaliteit, die een reëel beeld gaf van onze woning. Tijdens de dagen waarop de bezichtigingen plaatsvonden, werden we op afstand van het hele proces op de hoogte gehouden, erg leuk! Aan het eind van elke dag een altijd even enthousiast telefoontje om de bezichtigingen te evalueren. Zoekt u een makelaar die niet alleen zakelijk deskundig en vaardig is, maar ook oog heeft voor het gevoelsaspect dat meespeelt bij de verkoop van uw (t)huis? Twijfel niet, bel ‘Thuis bij Elsalien’!

Bron: Funda.nl

Familie Kologranic uit Rijnsburg 19 maart 2021 (verkoop)

Elsalien, wat een lieve, leuke enthousiaste makelaar is zij! Wij hadden gelijk een klik met haar bij ons 1ste gesprek. Dus de keus voor ons was zo gemaakt. Zij wordt onze verkoopmakelaar! Altijd goed bereikbaar en staat voor je klaar als je haar nodig hebt. Door haar vakkundigheid en vriendelijkheid wisten we al één ding ook zeker. Zij word ook onze aankoopmakelaar. Ook daar hebben wij alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Bron: Funda.nl

Familie Hogewoning uit Rijnsburg 3 maart 2021 (verkoop)

Elsalien heeft ons geholpen met het verkopen van ons huis, en het aankopen van ons nieuwe huis. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren. Elsalien luistert, is deskundig en staat altijd voor je klaar. Wij raden haar dus zeker aan.

Bron: Funda.nl

Familie van der Bent uit Rijnsburg 8 februari 2021 (verkoop)

Elsalien heeft ons meegenomen door het hele proces op een hele fijne manier. Daarbij heeft ze zo enorm veel voor ons gedaan! Zoveel bezichtigingen stonden gepland in 14 dagen. En dat met het in acht nemen van de corona maatregelen, is een hele prestatie van haar geweest. Wij kunnen niet anders dan een dikke 10 geven. En naast het hele zakelijke gebeuren, staat ze ook klaar voor de persoonlijke kant bij het verkopen van een huis en het persoonlijke contact dat ze met haar klanten heeft.

Bron: Funda.nl