Thuis bij Elsalien Makelaardij
Thuis bij Elsalien Makelaardij
Skip to content

Oegstgeest

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Marlies uit Oegstgeest 27 december 2024 (verkoop)

Wat ben ik blij dat we voor Elsalien gekozen hadden voor de verkoop van ons huis. Elsalien is realistisch, zeer kundig en neemt echt alle tijd voor je. Niets is haar te veel. Daarnaast heeft Elsalien goede kennis van de markt en kan je alles met een zeer goed vertrouwen aan haar overlaten. Waar een andere makelaar stopt zet Elsalien een stap verder.

Bron: Google

Jeroen uit Oegstgeest 27 december 2023 (verkoop)

Ik ben heel blij met mijn keuze voor Elsalien. In mijn ogen heeft ze een ongekende toewijding, vastberadenheid en een scherp inzicht getoond. Iemand die je met een gerust hart de touwtjes in handen kunt geven, terwijl je tegelijkertijd alle ruimte voor inspraak behoudt. Kortom, een echte topper.

Bron: Funda.nl

Christianne uit Oegstgeest 20 september 2023 (verkoop)

Vanaf de eerste ontmoeting met Elsalien voelde ik dat de verkoop van mijn appartement helemaal goed zou komen! Ze is super enthousiast, vriendelijk en vakbekwaam. Ik werd ontzettend goed op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurde en kon altijd bij haar terecht met mijn vragen. Ik zou bij iedereen Elsalien als makelaar aanbevelen!

Bron: Funda.nl

anoniem uit Oegstgeest 1 september 2023 (verkoop)

We hebben ondertussen al aardig wat ervaring met makelaars, daardoor durven wij gerust te zeggen dat er geen betere makelaar is dan Elsalien. Wat zijn wij blij dat we voor haar gekozen hebben, ze heeft ons tijdens de verkoop volledig ontzorgd.
Ze is 6 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar, ze neemt de tijd om je volledig te informeren over de bezichtigingen en andere updates.
Daarbij heeft ze een zeer goede kennis van de markt en is ze razendsnel met het papierwerk.
Mochten wij nog eens een woning verkopen, dan gaan we zeker weer naar Elsalien. Het is een toppertje!

Bron: Funda.nl

Manouk uit Oegstgeest 28 juni 2023 (verkoop)

Elsalien is een super makelaar! Heeft verstand van de woningmarkt en denkt mee in opties. Heel goed bereikbaar en snel in handelen. Voorspoedig verkoop!

Bron: Funda.nl

Caroline uit Oegstgeest 17 april 2023 (aankoop)

Elsalien heeft me fantastisch geholpen, van begin tot eind. Ben ontzettend blij met haar als makelaar.

Bron: Funda.nl

Mevrouw Cao uit Oegstgeest 25 november 2022 (aankoop)

Very nice experience with Elsalien. She is always available to the clients and give useful feedbacks. When visiting the houses, she is there checking everything with us. She tells pros and cons of the house and help us have a better overview of it. It is really helpful. In general she is really friendly to work with and we are appreciated for her help in finding a house.

Familie Özten-Demirbas uit Oegstgeest 1 november 2022 (verkoop)

Onze ervaring met de verkoop van ons eerste huis nu inmiddels vele jaren geleden heeft ons geleerd dat het werken met de juiste makelaar erg belangrijk is voor een vlotte en succesvolle verkoop. We hebben met een aantal verschillende makelaars afspraken gemaakt om een mening te hebben en hebben gekeken bij wie we er een goed gevoel bij hadden. Op het eerste gezicht heeft elke makelaar ongeveer hetzelfde dienstenpakket, maar wat ons het meest interesseerde was de toegevoegde waarde die de makelaar gaf als persoon, ervaring, manier van werken, enthousiasme, bereikbaarheid etc. We kwamen het bord van Elsalien tegen in onze buurt en het eerste dat onze aandacht trok, was de naam van haar makelaarskantoor. “Thuis bij Elsalien” Dit triggerde ons om haar op te zoeken op het internet en recensies te lezen. Alle beoordelingen bevestigden vrijwel dat ze een goede match zou zijn met wat we zochten.

We hebben een heel prettig gesprek met haar gehad en hebben haar ons vertrouwen gegeven. Elsalien deed ons geen moment twijfelen aan ons vertrouwen. Vanaf het begin van het proces tot het einde heeft ze de verkoop op een zeer professionele manier begeleid. Naast de professionaliteit was ze erg vriendelijk, op elk moment bereikbaar, zelfs s’avonds en in het weekend. Ze zorgde er ook voor dat we ons tijdens het hele proces emotioneel erg op ons gemak voelden. We begrijpen nu waarom ze haar bedrijf “Thuis bij Elsalien” noemde. Omdat ze ons echt thuis liet voelen door de manier waarop ze ons door het hele proces hielp en leidde. Heel erg bedankt Elsalien, je hebt echt het verschil gemaakt.

Bron: Funda.nl

Eelco uit Oegstgeest 11 juli 2022 (aankoop & verkoop)

Een makelaar met veel kennis, denkt met je mee als het om aankoop en verbouwings kosten en opties gaat. Weet ook de persoonlijke situaties goed in te schatten waardoor de gesprekken altijd persoonlijk en prettig zijn. Door haar inzicht en advies heb ik de verkoop van mijn oude huis en de aankoop van mijn nieuwe huis als erg prettig ervaren.

Bron: Funda.nl

Lindsey uit Oegstgeest 12 juli 2022 (verkoop)

Elsalien weet goed waar ze het over heeft. Haar verwachtingen deelt ze met je, waardoor je zelf ook goed weet waar je aan toe bent. Het verliep allemaal heel soepel.

Bron: Funda.nl

Dianne en Gert uit Oegstgeest 31 maart 2022 (verkoop)

We zijn in contact gekomen met Elsalien vanwege de (onverwachte) aankoop van een nieuwe woning waar zij de makelaar van was. Dit contact verliep zo prettig en persoonlijk dat we hebben besloten om haar ook in te schakelen als verkoopmakelaar van ons huis. Het was een rollercoaster, maar Elsalien stond en staat altijd voor ons klaar. Ze is betrokken, open en realistisch. Het aankopen/verkopen van een woning is een hele klus, maar het persoonlijke contact met Elsalien maakte dit een stuk makkelijker.

Bron: Funda.nl

De heer Klinkhamer uit Oegstgeest 24 december 2021 (verkoop)

Elsalien heeft het verkoopproces goed begeleid en staat altijd, ook buiten de normale kantooruren, klaar voor raad en daad. Verder is zij prettig in de omgang, communiceert goed en voldoende: ik kan Thuis bij Elsalien aanraden.

Bron: Funda.nl