Ga naar hoofdinhoud

Oegstgeest

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Familie Özten-Demirbas uit Oegstgeest 1 november 2022 (verkoop)

Onze ervaring met de verkoop van ons eerste huis nu inmiddels vele jaren geleden heeft ons geleerd dat het werken met de juiste makelaar erg belangrijk is voor een vlotte en succesvolle verkoop. We hebben met een aantal verschillende makelaars afspraken gemaakt om een mening te hebben en hebben gekeken bij wie we er een goed gevoel bij hadden. Op het eerste gezicht heeft elke makelaar ongeveer hetzelfde dienstenpakket, maar wat ons het meest interesseerde was de toegevoegde waarde die de makelaar gaf als persoon, ervaring, manier van werken, enthousiasme, bereikbaarheid etc. We kwamen het bord van Elsalien tegen in onze buurt en het eerste dat onze aandacht trok, was de naam van haar makelaarskantoor. “Thuis bij Elsalien” Dit triggerde ons om haar op te zoeken op het internet en recensies te lezen. Alle beoordelingen bevestigden vrijwel dat ze een goede match zou zijn met wat we zochten.

We hebben een heel prettig gesprek met haar gehad en hebben haar ons vertrouwen gegeven. Elsalien deed ons geen moment twijfelen aan ons vertrouwen. Vanaf het begin van het proces tot het einde heeft ze de verkoop op een zeer professionele manier begeleid. Naast de professionaliteit was ze erg vriendelijk, op elk moment bereikbaar, zelfs s’avonds en in het weekend. Ze zorgde er ook voor dat we ons tijdens het hele proces emotioneel erg op ons gemak voelden. We begrijpen nu waarom ze haar bedrijf “Thuis bij Elsalien” noemde. Omdat ze ons echt thuis liet voelen door de manier waarop ze ons door het hele proces hielp en leidde. Heel erg bedankt Elsalien, je hebt echt het verschil gemaakt.

Bron: Funda.nl

Eelco uit Oegstgeest 11 juli 2022 (aankoop & verkoop)

Een makelaar met veel kennis, denkt met je mee als het om aankoop en verbouwings kosten en opties gaat. Weet ook de persoonlijke situaties goed in te schatten waardoor de gesprekken altijd persoonlijk en prettig zijn. Door haar inzicht en advies heb ik de verkoop van mijn oude huis en de aankoop van mijn nieuwe huis als erg prettig ervaren.

Bron: Funda.nl

Lindsey uit Oegstgeest 12 juli 2022 (verkoop)

Elsalien weet goed waar ze het over heeft. Haar verwachtingen deelt ze met je, waardoor je zelf ook goed weet waar je aan toe bent. Het verliep allemaal heel soepel.

Bron: Funda.nl

Dianne en Gert uit Oegstgeest 31 maart 2022 (verkoop)

We zijn in contact gekomen met Elsalien vanwege de (onverwachte) aankoop van een nieuwe woning waar zij de makelaar van was. Dit contact verliep zo prettig en persoonlijk dat we hebben besloten om haar ook in te schakelen als verkoopmakelaar van ons huis. Het was een rollercoaster, maar Elsalien stond en staat altijd voor ons klaar. Ze is betrokken, open en realistisch. Het aankopen/verkopen van een woning is een hele klus, maar het persoonlijke contact met Elsalien maakte dit een stuk makkelijker.

Bron: Funda.nl

De heer Klinkhamer uit Oegstgeest 24 december 2021 (verkoop)

Elsalien heeft het verkoopproces goed begeleid en staat altijd, ook buiten de normale kantooruren, klaar voor raad en daad. Verder is zij prettig in de omgang, communiceert goed en voldoende: ik kan Thuis bij Elsalien aanraden.

Bron: Funda.nl

Sonja uit Oegstgeest (verkoop)

Voor de verkoop van mijn appartement was ik op zoek naar een makelaar met persoonlijke service. Ik heb geen spijt van mijn keuze! Vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke verkoop, top geregeld met een heel mooi eindresultaat! Makkelijke, snelle en openhartige communicatie. Elsalien is altijd bereikbaar voor vragen en is zeer goed op de hoogte van de lokale markt en de huidige prijs/aanbod verhouding. Ik zou haar zeker aanraden! Zoekt u een makelaar met persoonlijke aandacht, en die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft dan bent u bij Elsalien zeker aan het juiste adres.

Bron: E-mail

Willemijn en Fedde uit Oegstgeest 11 oktober 2021 (aankoop)

Wij voelen ons zo gezegend met de hulp van Elsalien! Met dank aan haar hebben wij nu ons droomhuis gekocht. Er is vanaf dag 1 goede communicatie geweest, heel transparant en altijd goed bereikbaar. Met Elsalien vorm je een team en ga je écht samen aan de slag. Het prettige aan Elsalien is dat ze jou direct op je gemak stelt en geen vraag is te gek voor haar. Wij zijn zelfs zo tevreden over de aankoopprocedure dat wij Elsalien ook voor de voorkoop van onze huidige woning hebben ingeschakeld. Deze vrouw heeft écht liefde voor haar vak! Ga zo door zou ik zeggen ;-)

Bron: Funda.nl

Dave uit Oegstgeest 30 juni 2021 (verkoop)

Elsalien heeft ons fijn geholpen en geadviseerd bij de verkoop van onze woning. Ze is open en respectvol in haar communicatie, zowel naar ons als verkopers als naar de kijkers. Met een grote hoeveelheid geïnteresseerden heeft ze zoveel mogelijk mensen de kans geboden om even te kijken en uiteindelijk via een heel zuiver proces een goed bod voor ons weten te bemachtigen. Ik raad Elsalien zeker aan als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar!

Bron: Facebook

Christiaan uit Oegstgeest 25 mei 2021 (verkoop)

Het is nog al wat het appartement van je overleden moeder verkopen. Dan ga je op zoek naar een geschikte makelaar. Genoeg makelaars, maar welke past bij mij? Naast de bekende nog even op internet rond gekeken. En thuis bij Elsalien makelaardij gevonden. Toen ik Elsalien ontmoette voor het eerste gesprek had ik meteen een klik, die ik bij de andere makelaars miste. Voor mij was dat een belangrijke reden om voor haar te kiezen. En ook niet onbelangrijk met Elsalien is het prettig zaken te doen. Elsalien is persoonlijk en prettig in de omgang. Elsalien doet wat ze beloofd, heeft me goed begeleid en er was ruimte voor eigen inbreng. Ideaal één contactpersoon, Elsalien die alle kennis en vaardigheden in huis heeft. Na de styling, de fotografie, de presentatie in de media waren er al snel belangstellenden. Dit heeft geresulteerd in vele bezichtigingen met Elsalien. Nadat vele gegadigden een eindbod hadden gedaan is het hoogste bod, een mooi bedrag, geaccepteerd. Elsalien’s werk voor de verkoop van het appartement zit er bijna op en ik ben blij dat ik voor thuis bij Elsalien makelaardij heb gekozen!

Bron: Google

Léon uit Oegstgeest 26 april 2021 (verkoop)

Elsalien is zeer kundig, denkt met je mee en ondersteunt je bij het hele proces bij de verkoop van een woning. Elsalien gaat voor de persoonlijke aanpak en ik heb dat als zeer prettig ervaren. Zo komt Elsalien altijd persoonlijk langs om dingen te bespreken, tevens is ze altijd bereikbaar in het weekend. Elsalien beschikt over een hoge kennis van de huizenmarkt en maakt, samen met de verkoper, een verkoopstrategie. Ook vind ik dat ze voor de koper, ondanks dat dit geen klant van haar is, zeer toegankelijk is en deze een goed gevoel geeft. Kortom, zoek je een professionele, vriendelijke en vakbekwame makelaar welke de persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan kan ik Welkom bij Elsalien zeker aanbevelen!

Bron: Funda.nl

Mevrouw In ’t Veld uit Oegstgeest 19 december 2020 (verkoop)

Persoonlijke aanpak, past zich aan aan onze wensen en altijd bereikbaar! Hebben een prettige samenwerking gehad!

Bron: Funda.nl

Huis Verkocht Oegstgeest

Mevrouw Koelewijn uit Oegstgeest (verkoop)

Elsalien is echt geweldig! Ze neemt de tijd, begeleid je en zorgt dat alles tot in de puntjes wordt verzorgt en geregeld zodat je er zelf geen zorgen maar plezier aan beleefd! Wij raden haar zeker aan! De beoordeling is dan ook een dikke verdiende 10!

Bron: Funda.nl