Ga naar hoofdinhoud

Plaats

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Familie Klinkenberg uit Noordwijk 04 november 2022 (verkoop)

Vanuit een koopsituatie kennisgemaakt met Elsalien, waarbij we een goed gevoel over hielden om ons huis ook via haar te koop te zetten. Het waren een paar enerverende maanden, geen abc’tje, of toch wel! Al met al was de begeleiding erg goed en flexibel. Waarbij Elsalien als goede intermediair tussen alle partijen met ieders belangen kon optreden.

Bron: Funda.nl

Familie Özten-Demirbas uit Oegstgeest 1 november 2022 (verkoop)

Onze ervaring met de verkoop van ons eerste huis nu inmiddels vele jaren geleden heeft ons geleerd dat het werken met de juiste makelaar erg belangrijk is voor een vlotte en succesvolle verkoop. We hebben met een aantal verschillende makelaars afspraken gemaakt om een mening te hebben en hebben gekeken bij wie we er een goed gevoel bij hadden. Op het eerste gezicht heeft elke makelaar ongeveer hetzelfde dienstenpakket, maar wat ons het meest interesseerde was de toegevoegde waarde die de makelaar gaf als persoon, ervaring, manier van werken, enthousiasme, bereikbaarheid etc. We kwamen het bord van Elsalien tegen in onze buurt en het eerste dat onze aandacht trok, was de naam van haar makelaarskantoor. “Thuis bij Elsalien” Dit triggerde ons om haar op te zoeken op het internet en recensies te lezen. Alle beoordelingen bevestigden vrijwel dat ze een goede match zou zijn met wat we zochten.

We hebben een heel prettig gesprek met haar gehad en hebben haar ons vertrouwen gegeven. Elsalien deed ons geen moment twijfelen aan ons vertrouwen. Vanaf het begin van het proces tot het einde heeft ze de verkoop op een zeer professionele manier begeleid. Naast de professionaliteit was ze erg vriendelijk, op elk moment bereikbaar, zelfs s’avonds en in het weekend. Ze zorgde er ook voor dat we ons tijdens het hele proces emotioneel erg op ons gemak voelden. We begrijpen nu waarom ze haar bedrijf “Thuis bij Elsalien” noemde. Omdat ze ons echt thuis liet voelen door de manier waarop ze ons door het hele proces hielp en leidde. Heel erg bedankt Elsalien, je hebt echt het verschil gemaakt.

Bron: Funda.nl

De heer De Ruyter uit Noordwijk 14 oktober 2022 (verkoop)

Elsalien is een geweldige makelaar: persoonlijk en professioneel. Ze behartigt echt jouw belangen en laat dat blijken. Ze weet altijd het hele verhaal, ook als je elkaar een tijdje niet hebt gesproken. Ik beveel haar van harte aan!

Bron: Funda.nl

Jolanda en Gert uit Voorhout 14 september 2022 (aankoop)

Zeer prettig contact. Elselien is deskundig, altijd goed bereikbaar en heel enthousiast. Ze heeft ons zeer goed geholpen zodat deze woning uiteindelijk de onze is geworden!

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Rijnsburg 4 september 2022 (verkoop)

Elsalien is kundig en duidelijk en haar enthousiasme waarmee ze de opdracht aanneemt, de verkoop doet en de woning aanprijst op sociale media heeft ervoor gezorgd dat mijn woning goed verkocht is. De bereikbaarheid van Elsalien is erg goed en Elsalien is prettig in de omgang en houdt rekening met de wensen van de koper.

Ik ben super tevreden over dit traject en zou iedereen die een woning wil verkopen aanraden om gebruik te maken van de diensten van Elsalien.

Bron: Funda.nl

Fred Westgeest uit Katwijk 28 augustus 2022 (verkoop)

Ze houd je goed op de hoogte en dit al voor de tweede keer, een topper! Ze is zeer aan te bevelen voor koop en verkoop.

Elsalien is zeer betrokken bij de verkoop en denkt goed mee en is prettig in de omgang een betere makelaar heb ik nog niet gezien

Bron: Funda.nl

Lysan en Isaack uit Noordwijk 24 augustus 2022 (aankoop)

Wij zijn zeer tevreden over Thuis bij Elsalien en zouden Elsalien absoluut aanraden als makelaar. Ze neemt echt de tijd om zaken uit te leggen en begeleid je van begin tot eind. We hebben meerdere huizen bekeken en zij wist altijd de juiste vragen te stellen over desbetreffende woningen. Ook weet ze veel van de omgeving.

Bron: Funda.nl

Mevr. Binnendijk uit Rijnsburg 12 augustus 2022 (verkoop)

Elsalien heeft precies gebracht wat ik vooraf had gehoopt. Ze is betrokken, snel, altijd bereikbaar, houd je steeds op de hoogte en zet zich voor de volle 100% in!

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Noordwijk 10 augustus 2022 (verkoop)

Elsalien is zeer betrokken, altijd bereikbaar en weet je ook gerust te stellen. Want ondanks dat de markt nog steeds gunstig is om te verkopen vond ik het toch ook erg spannend. Ik hoop op korte termijn geen makelaar meer nodig te hebben maar anders zou ik zeker weer Elsalien de verkoop laten regelen.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Katwijk 14 juli 2022 (aankoop)

Topper van een makelaar! Heeft ons er helemaal doorheen gesleept. Zeer begripvol en erg fijn contact.

Mariette en Huub uit Noordwijk 13 juli 2022 (verkoop)

Elsalien is geweldig! Ze geeft eerlijk advies en heeft een goed inzicht van de huidige markt. De verkoop van ons huis ging niet zonder slag of stoot, maar ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat we met Elsalien de juiste koper voor ons huis zouden vinden. Het contact verliep heel prettig, Elsalien is deskundig en we zijn zeer tevreden met het mooie eindresultaat. Wij gaan nooit meer verhuizen, maar anders zouden we zeker weer voor Elsalien kiezen!

Bron: Funda.nl

Eelco uit Oegstgeest 11 juli 2022 (aankoop & verkoop)

Een makelaar met veel kennis, denkt met je mee als het om aankoop en verbouwings kosten en opties gaat. Weet ook de persoonlijke situaties goed in te schatten waardoor de gesprekken altijd persoonlijk en prettig zijn. Door haar inzicht en advies heb ik de verkoop van mijn oude huis en de aankoop van mijn nieuwe huis als erg prettig ervaren.

Bron: Funda.nl