Ga naar hoofdinhoud

Plaats

Ik ben pas tevreden als u dat bent! Uw aanbeveling is mijn grootste drijfveer.

Daan uit Noordwijkerhout 4 juli 2023 (verkoop)

Contact, behulpzaam en zeer vriendelijk hebben er voor gezorgd dat het huis snel verkocht is.
Kan ik iedereen aanraden.

Bron: Funda.nl

Manouk uit Oegstgeest 28 juni 2023 (verkoop)

Elsalien is een super makelaar! Heeft verstand van de woningmarkt en denkt mee in opties. Heel goed bereikbaar en snel in handelen. Voorspoedig verkoop!

Bron: Funda.nl

Cees en Natasja uit Noordwijk 26 juni 2023 (verkoop)

Wat een fijn contact hebben we met Elsalien gehad! In maar liefst drie jaar tijd heeft ze ons regelmatig van advies voorzien bij de aankoop van dé woning, toen het moment eindelijk daar was om ons eigen huis te verkopen was de keuze voor haar als makelaar dan ook snel gemaakt. Bij twijfel over de juiste verkoopprijs hebben we goed overleg gehad en waren de lijntjes kort tijdens het snelle verkooptraject. Altijd met een lach en een persoonlijk tintje!

Bron: Funda.nl

André en Liesbeth uit Noordwijk 14 juni 2023 (verkoop)

Elsalien had voor ons echt de ‘gunfactor’, haar kennis, vriendelijkheid, doortastendheid en doorzettings vermogen trok ons over de streep ondanks ons huis een bijzonder project was! Het is haar gelukt, super blij en trots.
Bedankt Elsalien voor de fijne samenwerking. Grtz Liesbeth en André

Bron: Funda.nl

Dick in Alphen aan den Rijn 6 juni 2023 (aankoop)

Heel fijn om contact mee te hebben. Staat altijd klaar, eerlijk en realistisch. Erg goede adviezen gehad.

Bron: Funda.nl

Familie Steenvoorden uit Noordwijk 26 mei 2023 (verkoop)

Na het overlijden van onze vader waren wij op zoek naar een makelaar voor de verkoop van zijn appartement. Al snel vonden wij onze weg naar Thuis bij Elsalien! Na een kennismakingsgesprek waren wij het al snel met elkaar eens, dit word onze makelaar. Fijn, toegankelijk, open, eerlijk, lief en positief waren onze eerste indrukken! Vandaag na de sleutel overdracht kijken we terug op een fijne open samenwerking met Elsalien en raden we haar zeker aan bij iedereen! Bedankt Elsalien

Bron: Facebook

Mevrouw Janssen uit Zoeterwoude 8 mei 2023 (verkoop)

Een hele fijne samenwerking. Vriendelijk en professioneel. Reageert snel op vragen. Houd je steeds goed op de hoogte van ontwikkelingen in de verkoop.

Bron: Funda.nl

Marion uit Voorhout 1 mei 2023 (verkoop)

Elsalien is echt een topper! Vol enthousiasme heeft ze geholpen met de verkoop van mijn huis. Elsalien is deskundig, flexibel, betrokken en eerlijk en luistert naar de klant. Dik tevreden!

Bron: Funda.nl

Dominic en Brian uit Noordwijk 31 april 2023 (verkoop)

Elsalien schept het gevoel dat je de belangrijkste klant bent. Dit omdat ze altijd klaar staat voor vragen en updates betreft de verkoop en alles om verhuizen heen. Wij kregen na elke bezichtiging netjes via telefoon en/of app een update hoe het was verlopen en wat haar verwachtingen zijn. Wij zijn heel blij dat we voor Elsalien hebben gekozen!

Bron: Funda.nl

Caroline uit Oegstgeest 17 april 2023 (aankoop)

Elsalien heeft me fantastisch geholpen, van begin tot eind. Ben ontzettend blij met haar als makelaar.

Bron: Funda.nl

Anoniem uit Katwijk 8 april 2023 (aankoop)

Elsalien heeft mij uitstekend advies gegeven tijdens de bezichtigingen en aankoop. Goede communicatie en fijne samenwerking. Zeker aan te raden!

Bron: Funda.nl

Bas uit Noordwijk 30 maart 2023 (verkoop)

Elsalien is goed en op alle mogelijke manieren te bereiken. Denkt mee, regelt het en heeft verstand van de lokale markt! Elsalien heeft mij veel rust gegeven. Samen met Elsalien mijn woning verkopen was een feestje voor mij en de koper!

Bron: Funda.nl